Trots op de 10 kilo die ik kwijt ben

BLOG VI van Alexandra Brown.

Een comfortabel gevoel wil niet altijd zeggen dat je daarmee het gewenste resultaat behaalt. Keuzes maken in het leven die leiden tot resultaat is wat echt telt.
Hieronder het verhaal van Alexandra brown

Op maandag en woensdag avond sport ik samen met mijn groepsgenoten Seline , Lenneke , Kim, Wesley, Martijn, Jeannette , Edward en Nicky. Iedereen heeft zijn doel, de een om kilo’s kwijt te raken en de ander om krachtig, sterker en/of fitter te worden. Wij motiveren elkaar door actief mee te doen en elkaar bij te staan tijdens de training. Dit geeft extra motivatie en stimuleert mij. Ik blijf mezelf uitdagen en verleg mijn grenzen constant.

Anne Ververs ik ben ook super trots op jou. We hebben een leuke tijd samen gehad. Ik ga je missen, je volgt je hart en slaat een andere weg in. Nu ga ik helaas door zonder jou. Tijdens de training geef ik alles. Ik doe mijn best en zet mezelf voor 100 procent in. Helaas is mijn sportmaatje Anne gestopt om medische redenen dus ga ik alleen door. Ik zet door en geef niet op. “Opgeven is geen optie!”

Ik ben bijna 10 kg kwijt waar ik super trots op ben. Het gaat goed en ik maak andere keuzen in mijn leven. Als ik de eerste 10 kilo kwijt ben, geef ik mijzelf een cadeau. Ik denk lekkere parfum voor mezelf. Mijn volgende doel is om de volgende 10 kg eraf te krijgen. Ik heb de afspraak gemaakt met Remco Jonkers dat ik dit jaar zeker nog 5 kg ga afvallen. Haal ik dit niet moet ik 100 burpees doen. Dit ga ik dus echt niet doen, haha. Mijn taak wordt om dit jaar nog minimaal 5KG eraf te krijgen!!!
Daarnaast zwem ik twee keer in de week met mijn sport/zwem maatje Debbie. We zwemmen één uur in de week banen. Het doet en voelt me goed om dit elke week te doen.
Ik ben erg benieuwd en nieuwsgierig hoe ik in april eruit zie en wat ik dan behaald heb. Mijn doel ik om een gezond gewicht te zien op de weegschaal zodat ik een gezond BMI heb. Hier ga ik voor! Voor mezelf, echtgenoot, mijn kinderen en familie. Ik ben nu al trots op mezelf. Ik ben er nog niet maar het begin is gemaakt voor mezelf en voor mijn sportgenoten waar ik super veel positieve energie van krijg. Dit geeft mij veel positieve energie om mijn doel te halen!

Liefs , Alexandra

afvalrace-avatar-algemeen
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!