Super tof om complimentjes te krijgen

Bedankt voor alle lieve berichtjes

Lastige momentjes


De 4e week zit er alweer op en voor het eerst had ik het wat lastig. Ik ging uit eten met collega’s en dat is toch best een uitdaging om dan echt gezond te eten. Ik heb dus gegeten wat ik wilde en daar ook echt van kunnen genieten.

Fat Burner


Het sporten gaat nog steeds goed, in de week dat mijn kindjes bij hun vader zijn wat makkelijker dan in de week dat ze bij mij zijn. Als ze bij mij zijn, dan wil ik er ook echt voor ze zijn. Ik regelen geen oppas om zelf te kunnen gaan sporten, maar sport die week gewoon extra thuis. Ik doe dan 5 avonden een Hit training en daar achter aan een Fat Burner.
In totaal ben ik dan 16 minuten aan het sporten. De bedoeling van deze training is dat je kort traint, maar wel alles geeft wat je in je hebt. Gelukkig heb ik ook zonder mijn coaches de motivatie om 5 avonden per week deze training te doen. En toch zijn ze dan een beetje bij me, want de HIIT trainingen en Fat Burners zijn door Mira&Ilse opgenomen.

Super tof om complimentjes te krijgen
Ik kan niks anders zeggen dan dat alle lieve berichtjes en aanmoedigingen mij enorm helpen om door te zetten. De complimenten die ik van mensen krijg dat ze echt al zien dat ik kilo’s kwijt ben is zo fijn en werkt echt motiverend. Natuurlijk steunt mijn familie me ook waar ze kunnen, echt heel fijn.

Mama, wat eet je nu weer? 😉


De kindjes snappen dat mama anders eet om weer echt gezond te worden. Ze lusten het zelf niet altijd, ze proberen het altijd. Natuurlijk zorg ik dat ik altijd iets gezonds maak wat zei ook lusten. In het weekend doen ze zelfs de hit trainingen mee zijn we met zijn 4en aan het springen, planken, knie heffen enz. in de woonkamer. Dus op hun manier geven zij ook heel veel steun en weet ik meteen weer voor wie ik dit doe, niet alleen voor mezelf maar zeker ook voor mijn kinderen.

Bedankt


Zonder de steun van familie en vrienden zou het allemaal een stuk zwaarder zijn. Ze zijn er om mij op te peppen als ik het even zwaar heb en motiveren me om door te gaan.
Iedereen die daar aan bijdraagt bedankt(!) en tot mijn volgende blog.

Lieke

Blog 4 Lieke
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!