Testimonial Lizette: “Nieuwe mindset waarbij ik zelf bewuste keuzes maak en verantwoordelijkheid neem”

Lizette was de balans kwijt. Een bourgondische levensstijl, feestjes met veel gezelligheid was steeds leuk, maar dit had absoluut ook consequenties. Ze maakte een einde aan deze levensstijl en behaald hiermee een mooi resultaat. Laat je hier inspireren door haar verhaal:

“Een lange tijd was ik de balans in sport, voeding en mindset helemaal kwijt. Wijntjes drinken, borrelplankjes naar binnen werken, lekker uit eten, een heel weekend bier drinken op een festival, de hele zondag luieren en Netflixen. En vooral weinig zin om te sporten, geen energie en al helemaal geen conditie. Ik werd steeds zwaarder en meer en meer onzeker. Dat was de oude Lizette.

De nieuwe Lizette is ruim 12 kilo lichter, is minimaal 3 keer in de week rete-fanatiek aan het sporten, is bezig met goede voeding en maakt bewust gezonde keuzes. Ik ben er nog niet, maar ik bewandel wel het juiste pad. Wat ik vooral wil bereiken is een realistische balans in mijn leven. Ik wil leuke dingen blijven doen, maar wel met respect voor mijn lichaam en geest.

Trainen met Jochen is jezelf telkens weer uitdagen. Tot het uiterste gaan en soms een stapje verder. Gewoon omdat het kan. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal vlak. Jochen heeft enorm geholpen bij mijn nieuwe mindset waarbij ik bewuste keuzes maak en verantwoordelijk ben voor mijn eigen vooruitgang en resultaten.”

lizette-afvalrace
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!