Testimonial Jetty: “Ik voel me fitter en heb meer zelfvertrouwen gekregen.”

Jetty begon met een nieuwe start in haar leven. Deze start is een groot succes in een gezonder en fitter lichaam. Lees hier het verhaal van deze lieve vrouw. Bedankt dat je hebt meegedaan.

“In het najaar van 2016 zie ik een bericht in de plaatselijke krant over de afvalrace bij Enforce. Het was de laatste week om aan te melden. De keuze was snel gemaakt, dit was wat ik zocht. Ik woonde net in Breda, begonnen aan een nieuwe start in mijn leven en nu ook tijd voor een nieuwe ik.

Het intakegesprek met Eric volgde en daarna de kickoff. Dat was een confronterend moment…..de weegschaal en het ontdekken dat mijn conditie echt slecht was. Spieren die jaren niet gebruikt waren werden nu aan het werk gezet. Dit resulteerde in dagen spierpijn.

Maar we zijn nu ruim 180 dagen verder en ik heb veel bereikt. Mijn conditie is met sprongen verbeterd, met dank aan Michael. De weegschaal geeft ruim 25 kg minder aan. En daarbij voel ik me fitter en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Discipline, afspraken maken met jezelf, uitdagingen aangaan en doorzettingsvermogen, dat is de basis voor succes. Natuurlijk heb ik ook moeilijke momenten gehad, feestdagen, even wat minder fit. Maar mede dankzij de steun van Esther als coach heb ik die momenten ook doorstaan. Nu nog een aantal kilo’s te gaan, maar ook dat gaat lukken. Dankzij de Afvalrace en Enforce ben ik nu de goede weg ingeslagen. Op naar de Nijmeegse Vierdaagse……Mijn nieuwe uitdaging!!”

jetty-afvalrace
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!