Testimonial Dagmar: “Ik voel me fitter, ben zelfverzekerder, voel me trots en dat straal ik uit””

“Wat heb ik mezelf een lange tijd voor de gek gehouden! Een stem in mijn hoofd vertelde me altijd weer dat ik moest accepteren wie ik ben, dat zolang ik me net…jes kon kleden het prima is en dat ik tenminste aan sport deed. Was ik echt gelukkig met mezelf?
Steeds meer besef ik van niet en ben ik tot de conclusie gekomen nooit meer terug te willen naar waar ik twee jaar geleden stond. November 2015 was de maat vol. Ik voetbal twee keer in de week en elke keer zag ik weer op tegen de warming up, conditioneel kon ik dit niet opbrengen en dan moest de training nog beginnen. Ik heb zelf de start kunnen maken met het omgooien van mijn leefstijl. Het begin lukt iedereen, alleen dan?

In september ben ik begonnen met de afvalrace. Onder begeleiding van personal trainers ben ik aan de slag gegaan. Naast het sporten en kennis over voeding, is het mentale stukje voor mij het belangrijkst geweest. Keuzes maken, bewust zijn van de reden waarom ik dit doe en doen wat ik moet doen om mijn doel te behalen.

In totaal al 46 kilo kwijt, nooit geen spijt gehad van mijn aanmelding bij Eric en Jochen. Dat ik zover zou komen, had ik nooit verwacht. Ik voel me fitter, ben zelfverzekerder geworden, voel me trots en dat straal ik uit”

Succesverhaal Dagmar Meijvis 2017
Meedoen aan De Afvalrace 2018-2019? Schrijf je nu GRATIS in!