Testimonial Floor: “Kleren kopen werd een frustratie in plaats van iets leuks”

Ze kon geen leuke kleren meer aan en dit zorgde voor een hoop frustratie. Maar dat is nu veranderd! Lees hier het verhaal van Floor:

“In oktober 2016 ben ik gestart met de Afvalrace bij ENFORCE. Voor mij was de belangrijkste reden dat ik niet meer in leuke kleren paste, kleren kopen werd een frustratie in plaats van iets leuks. Nu, 6 maanden later en 15 kilo lichter, heb ik mijn kledingdoel al bereikt: ik kan weer in elke winkel mooie kleren scoren, en het past ook gewoon! Ik wil nog 5 kilo afvallen, dat ga ik de komende weken/maanden op eigen kracht doen. Ik weet dat ik dit nu kan.

Door mijn deelname aan de Afvalrace is de knop bij mij om, ik heb een nieuw ritme met gezond eten en bewegen gevonden en denk dat ik dat nu ook zonder coaching kan volhouden. Voordat ik me opgaf was mijn twijfel ‘als ik me opgeef, dan moet ik er ook echt voor gaan’, die commitment was ook wel beangstigend, je kan er niet meer onderuit. Terwijl ik er nu alle vertrouwen in heb dat ik het volhoud. Omdat ik het zelf graag wil.

Dus als je net dat ene zetje nodig hebt om er nu écht aan te beginnen én vol te houden, dan is de Afvalrace een uitkomst” Wil jij ook resultaat dan weet je vast wel wat je moet doen! Doe het dan ook.

floor-afvalrace
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!