Afvalracer Vivian: Yessss!! The end is there!

12 kilo er af and still losing weight on a weekly base!! … om maar meteen met de deur in huis te vallen 😉. Hoe voelt dat? F@cking goed!! Want ik toen ik begon 6 maanden geleden met een fysieke & mentale achterstand,… zo noem ik het maar, was ik al blij met iedere kilo die ik kon gaan zakken en… nu ik mijn voeding begrijp, zak ik nog steeds iedere week in mijn gewicht. Hoe leuk is dat?!
En dan is die ene dag er toch écht. De finaledag die plaats vond op vrijdag 3 april 2021. Het ijkmoment van mijn afvaltraject. Want ja, ik ga natuurlijk verder met mijn voeding en het sporten waardoor ik nog meer zal zakken maar niet om dat het moet maar om dat het mag en kan.

Was deze dag spannend? Mega spannend!
Ten eerste had ik bedacht dat ik wel een broekpak zou aan doen of een broek met een jasje,… maar ja, dan ga je op het laatste moment passen….en dan is alles toch net even te groot….pfffff onhandig.
Dan toch maar even vragen in de groepsapp wat iedereen aan gaat doen en de meeste dames zouden een jurkje of rok aantrekken met leuke stofjes,…die suggestie voor de onezie laat ik even aan me voorbij gaan 😉.
Waar heb ik nog rokken en jurken?? In de kelder want daar heb ik alles opgeslagen waar ik niet meer in kon. In de kelder aangekomen trok ik snel alle boxen open waar de desbetreffende rokken en jurken in zouden kunnen zitten en na diverse items in de koude kelder te hebben gepast was er zowaar een winnaar!!! Een leuke sky-leren-kokerrok in maat 38 waar het prijskaartje nog aan zat. Snel in de make-up en haren in de krul want rond 13:00 uur komt mijn trainer Hanne De Wachter me ophalen om gezamenlijk in haar te leuke kleine Fiat naar Breda te rijden. En om onze gezonde spanning geen podium te geven hebben we lekker veel gekletst. Gezellig!! Ja, want ook voor Hanne was het spannend want ook zij zou samen met mij worden geïnterviewd op camera door de grote “Enforce Boss” Eric de Jong en Hanne heeft zelf niet echt ambities voor een tv/film-carrière 😉.

Op de locatie, Hotel Nassau in Breda, van onze finale dag aangekomen. Heb ik me snel omgekleed in de restroom area zodat ik binnen kon komen in mijn mooie sky-leren-kokerrok.
Leuk, leuk, leuk! Oh, wat was het toch fijn om toch nog enkele van de mede kandidaten te kunnen zien en hun verhalen te horen. Allemaal mochten we op de foto, De NA Foto, en ook mochten we buiten op straat nog een leuke shoot doen met coupe-de-wind want wat waaide het hard.
Eenmaal weer binnen aangekomen, snel de haartjes weer goed en door naar het finale interview met Eric en waar ook onze editor aanwezig was. Dank je wel lady voor de mooie vlogs.
Het is trouwens best moeilijk hoor om een interview op camera te laten afnemen. Ik ben dan helemaal de weg kwijt als ik de vragen moet herhalen voordat ik antwoord geef… maar ik heb me er door heen geworsteld. Ook vind ik het toch echt makkelijker om tegen mezelf te kletsen dan voor mensen die een echte camera hebben…ik kwam niet zo sterk over als dat ik alleen voor de camera zit.

Maar ja, final cut!! And this chapter has been closed and what an epic ride it was.

Dank je wel Enforce om mij te laten deelnemen.
Dank je wel Hanne De Wachter voor de mentale support en alle trainingen.
Dank je wel Peter Blommaert voor de blogs.
Dank je wel Scooperz voor alle vlogs.
Dank je wel Jill Heestermans voor de support in onze appgroep.
Dank je wel alle medekandidaten voor het gezamenlijk ervaren en doorgaan van deze reis.
Dank jullie wel.

Groetjes Vivian

Vivian wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hilversum, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

concept
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!