Afvalracer Christina: Ik heb veel geleerd

De laatste blog voor de finale. Het traject zit er op. 6 maanden is snel gegaan en niet zonder enige ups en downs.

Ik heb veel geleerd, verloren en heb voor mezelf gewonnen. Ik ben er nog niet, nog lang niet maar weet wel waar ik aan moet beginnen.

Afgelopen maand en tevens mijn verjaardagsmaand heb ik gelukkig kunnen genieten met familie en vrienden. Ik heb cheat days gehad en lekker kunnen eten. Ik ben blij dat ik dat niet heb hoeven op geven maar wel balans er in heb kunnen vinden.

Voordat ik dit traject begon had ik al last van mijn schouder maar stelde het vaak niks voor. Het weerhield mij niet om te sporten en mijn dagelijkse dingen te doen. Echter is het alleen maar verslechterd waardoor ik nu mijn schouder moet rusten en in het ziekenhuis het moet laten onderzoeken, des ondanks wil ik doorgaan met sporten maar wel met enige aanpassingen.

Tijdens dit traject ben ik mezelf tegen gekomen, zoals ik al zei heb ik veel geleerd. Ik zal alles wat ik heb geleerd verbeteren en meenemen naar de toekomst.

Groetjes Christina

Christina blog 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!