Afvalracer Patricia: De allerlaatste blog, de 180 dagen zitten erop

En dan is de finale dag. Heel anders dan iedereen wilde vanwege de maatregelen.

Ik had heel graag met alle kandidaten gezellig willen keuvelen over de behaalde resultaten en hoe hun het allemaal ervaren hadden. Natuurlijk lees ik ook hun blogs, maar in persoon is toch veel leuker.

Maar goed de Finale dag 2 april 2021. Wij moesten ons op ons paasbest melden in Hotel Nassau in Breda. Heel de week ervoor was het mooi weer geweest maar die dag stond er een koude wind. Toen ik daar aan kwam zag ik tot mijn verrassing toch nog meerdere afvalracers. En wat een metamorfose hebben we toch ondergaan. Niet alleen lichamelijk maar ook onze mindset.

Natuurlijk moesten er foto`s worden gemaakt en er werd gefilmd. Iedereen die mij een beetje goed kent weet dat foto`s en video`s niet echt mijn sterkste punt is. Daar stond ik dan buiten in mijn jurkje in de kou met een dumbbell in mijn handen, precies het gewicht wat ik was kwijt geraakt bij het laatste weegmoment de week ervoor. En lopen over de rode loper ook zoiets hahahahaha En toen kwam het aller spannends. Het interview!!!!

Samen met mijn trainer Bernd moesten wij dus op het matje komen bij Eric de Jong en die had wat vragen voorbereid. Graag had ik deze vragen van te voren geweten, dan had ik ook voorbereid geweest. Vooral omdat dit ook werd gefilmd. En niet alleen ik maar ook Bernd kreeg vragen die hij moest beantwoorden.

Maar goed de 180 dagen zijn voorbij en met vallen, opstaan, mopperen, de weegschaal vervloeken, spierpijn en in weer en wind sporten mag ik jullie vertellen dat ik 16 Kilo achter me heb gelaten en ik wil ze ook niet meer terug. Die Dumbbell van 16 Kg was best zwaar en dat heb ik al die tijd mee gesjouwd.

En wat nu? Hoe nu verder? Wat zijn nu mijn doelen?

Ik heb in mijn vorige blogs al verteld dat ik doorga met trainen en tot de zomer nog met PT training erbij. We gaan dus gewoon verder. Lekker sporten wandelen en ik heb een nieuwe racefiets gekregen dus ook fietsen komt erbij op het lijstje. De eerste 50 km met veel wind zitten er al weer op. En wat zijn mijn doelen dan? Nou ik ben nog niet waar ik wil zijn, en we moeten gewoon reƫel blijven. Er moet zeker nog 13 kilo af, dus ik heb nog best wel wat werk aan de winkel. Maar opgeven dat doe ik niet en uiteindelijk ga ik mijn doel behalen en ga ik NOOIT meer terug naar hoe ik 180 dagen geleden was.

Veel liefs Patricia

Patricia wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Oosterhout, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

concept
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!