Afvalracer Stefanie: Het einde! Of toch niet?

1 dag verwijderd van het einde van de afvalrace. Morgen zouden we de finale avond hebben met alle medekandidaten, onze trainers, al onze familie en vrienden om te vieren wat we hebben bereikt tijdens de afvalrace. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid en weten we al eventjes dat deze avond op dit moment niet doorgaat. Zoiezo safety first en is er niks aan te doen. Er zijn veel ergere dingen in de wereld.

Het voelt hierdoor nu niet echt als het einde van de afvalrace. We konden allemaal online blijven trainen en de coaching was er ook gewoon. Maar je leeft dan toch anders naar dit moment toe.

Ik noem het wel het einde maar dat is puur omdat deze datum aan de afvalrace hangt. Als ik iets niet zou willen is dat deze levensstijl nu zou gaan veranderen doordat ik zou gaan stoppen bij Enforce. Onder begeleiding van mijn trainer Marvin Casteelen heb ik zoveel al bereikt maar weet dat er altijd nog meer groei valt te behalen. De meest krachtige versie van mezelf worden is wat ik wil behalen en daarom ga ik ook zeker door met het sporten bij Enforce (ik zou niet weten wat ik zonder het sporten zou moeten doen!) Het wordt gewoon een soort levensbehoefte.

De grootste verandering die ik in deze 6 maanden heb mogen ervaren is eigenlijk alles. Van iemand in een burn out gecombineerd met fibromyalgie en overgewicht, die eigenlijk niet zo goed meer wist hoe de toekomst er uit zou gaan zien. Iemand die fysiek en mentaal niet veel meer kon, naar iemand die elke dag sterker, krachtiger, energieker en fitter wordt. Zowel fysiek en mentaal heb ik dus hele grote stappen mogen maken. Ik heb mezelf teruggevonden en ben er nu een nog betere versie van aan het maken.

Ik had vooraf niet kunnen bedenken dat dit traject zo alles omvattend is en zo veel voor je kon doen. Ik dacht ik ga sporten en proberen af te vallen en that’s it. Ik heb nu wel geleerd dat de juiste mindset alles is.

✅ afgevallen
✅ gezonder
✅ fitter
✅ meer energie
✅ beter slapen
✅ krachtiger
✅ meer structuur
✅ focus
✅ juiste mindset
✅ minder pijn klachten
✅ nieuw werk
✅ gelukkig

Thanx Marvin

Stefanie wordt begeleid door Enforce Drechtsteden, je kunt Stefanie ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Stefanie 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!