Afvalracer Carla: Zonder jullie was het een stuk moeilijker geweest!

Alweer de laatste blog van de afvalrace!

De 6 maanden zijn voorbij gevlogen! Een tijd waarin ik veel heb geleerd!

Ik had altijd veel last van mijn rug maar met de juiste tips en goede begeleiding gaat dit stukken beter. Mijn rug is zoveel sterker geworden net als de rest van mijn lijf! Collin heeft geregeld met “de stok” achter mij gestaan om te kijken of ik mijn rug recht houdt. Nou die stok heb ik de laatste maanden niet meer gezien… hij hoefde alleen maar te zeggen denk je dat je juiste houding hebt en ja daar corrigeerde ik mijzelf al!

Mijn mooiste verandering tijdens de afvalrace… Ja dat zijn toch wel de kilo’s die eraf zijn gegaan en de verandering van mijn lichaam door meer spiermassa! Ik ben ook heel blij met mijn mindset, ik had graag meer kilo’s verloren maar ik ben nu ook heel blij met hoe mijn lichaam al is veranderd! En vroeger kon ik vaak alleen maar denken er moet nog meer af! Tuurlijk wil ik er nu ook nog meer af maar ik ben al heel erg blij met wat ik tot nu toe heb bereikt!!

De toekomst zie ik zonnig tegemoet! Mijn mindset is dusdanig veranderd dat ik nu zelfs in Corona tijd al zelf om 8:00 in de ochtend aan het sporten ben thuis… nou wie had dat ooit gedacht vroeger zou ik gedacht hebben ik draai me nog een keertje om! Ik wil zo’n 3x in de week gaan sporten om de kilo’s eraf te houden! Mijn voeding goed bijhouden want dat is voor mij het moeilijkste en als ik het bijhoudt is de ervaring dat het beter gaat!

Ik wil iedereen bedanken die mij in deze tijd heeft gesteund! Lieve berichtjes op blogs en vlogs! Ik kreeg er altijd weer energie van! Ook wil ik Collin heel hartelijk bedanken dat hij mij deze kans heeft gegeven! Als ik die dag niet was uitgekozen ben ik bang dat ik nu nog steeds op dat zelfde punt zat in mijn leven! Hij heeft mij laten inzien wat er voor nodig is! super bedankt!!

Vandaag was ik met mijn zoon een les aan het doen over spijsvertering daarin stond wat een jongen van 10 nodig had om gezond te leven. Van Collin wist ik natuurlijk ook dat er 7700kcal nodig waren om 1 kilo vet te verbranden we hebben samen even uitgerekend hoeveel kcal ik heb verbrand/ minder heb genomen en dat waren er 115.500 ik zei tegen hem en dat heeft mama dus ook teveel gegeten de afgelopen jaren en dat was best even schrikken!

Lieve mede afvalracers ik wil jullie ook bedanken voor het delen van jullie mooie verhalen, dingen waar jullie tegen aan liepen, tips etc! Zonder jullie was het een stuk moeilijker geweest!

Lieve mensen blijf gezond!!

Liefs Carla

Carla 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!