Afvalracer Jeanine: Ik ga door met Enforce

Dit is al weer mijn laatste blog die ik maak voor de afvalrace. Wat is het snel gegaan dit half jaar en wat is er veel veranderd in positieve zin.

Ik ben slanker geworden en voel me energieker en veel fitter dan voordat ik aan deze afvalrace begon.

Ik voel me goed en ben blij en trots op mezelf! Ik gun mezelf een gezond en slank lichaam en om dat te bereiken ben ik bereid om de daarvoor benodigde acties te nemen, gezond te eten en te sporten. Mijn nieuwe gezonde en actieve leefstijl bevalt me heel goed.

De grootste en mooiste verandering van mijn afvalproces vind ik dat mijn mindset is veranderd. Ik heb nu een positievere kijk op mijn leven. Kan veel beter omgaan met tegenslagen. Ik accepteer de situaties zoals ze zijn en kan het sneller los laten en de dingen zien die er wel zijn en goed gaan.

Een van de dingen wat tegenvalt is dat ik veel minder afgevallen ben dan dat ik van te voren had verwacht. Ik heb het geaccepteerd het is wat het is, voel me al zo veel beter en ga met een positieve mindset door totdat ik mijn doel heb gehaald. Het einde van de afvalrace is voor mij een tussenstation, ik ga door met Enforce tot ik mijn streefgewicht heb gehaald. Ik heb al een volgend half jaar traject afgesloten bij mijn personal trainer Pablo van Enforce Haarlemmermeer. De personal training en de coaching bevalt me zo goed dat ik daar mee door ga.

Ik zie het komende half jaar en mijn verdere toekomst positief in. Ik sta in mijn kracht, en ben trots op wat ik heb bereikt. Met het heft in eigen handen ga ik vol zelfvertrouwen al mijn komende uitdagingen aan. Een ding weet ik zeker: met deze positieve mindset ga ik mijn doel zeker halen!

Liefs Jeanine

Jeanine wordt begeleid door Enforce Haarlemmermeer, je kunt Jeanine ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Jeanine 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!