Afvalracer Roel: Transformatie voor de rest van mijn leven

Op de helft van de Afvalrace
Wat vliegt de tijd, we zitten alweer in 2021 en ook op de helft van de Afvalrace. Maar ik zit niet op de helft van mijn doel, want mijn doel is een transformatie voor de rest van mijn leven en die stopt niet na de Afvalrace. Ga ik het doel halen dat ik samen met Mandy heb gesteld? Dat weten we over 90 dagen.

De eerste 90 dagen
De eerste 90 dagen hebben in het teken gestaan van het aanpassen van mijn gewoontes. De twee belangrijkste zaken die ik heb aangepast zijn bewuster omgaan met voeding en bewegen, veel meer bewegen. Ik eet veel gezonder en laat met name koek, snoep, chips en alcohol het grootste gedeelte van de week staan. Ik zorg wel dat ik één avond per week geniet van een mooi glas bier of goed glas wijn. Hier kan ik dan echt van genieten, veel meer dan dat ik dat voorheen deed.

De eerste paar keer had ik flink last van spierpijn, maar mijn lichaam is snel gewend geraakt aan de uitdagingen die ik wekelijks krijg en van spierpijn heb ik nauwelijks meer last. Alhoewel, de eerste training na de feestdagen heb ik flink gevoeld. Ik heb de teugels wellicht iets te veel laten vieren tijdens deze dagen, maar ik heb wel volop genoten. Ik had dit echt even nodig.

De volgende 90 dagen
De volgende 90 dagen, maar ook zeker de dagen die daarna komen ben ik van plan om vast te houden aan mijn “nieuwe levensstijl”, gezond eten en blijven bewegen. Ik ga wel samen met Mandy kijken of we het doel dat we hebben gesteld ook echt kunnen behalen. Dit zal bijna zeker betekenen dat ik tijdelijk een strenger regime ga krijgen. Maar structureel onder de 3 cijfers komen op de weegschaal is nog steeds het doel dat ik voor ogen heb. De komende 90 dagen ga ik vol goede moed en energie door om dat doel te realiseren.

Groetjes Roel

Roel wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Roel blog 7
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!