Afvalracer Patty: “Ik zorg dat ik altijd wel bezig ben”

Zoals jullie weten was ik altijd al wel met sport bezig. Sinds De Afvalrace begonnen is, is dat wel mijn prioriteit geworden van de week.

Op zondag boek ik daarom ook mijn lessen voor de aankomende week. Dat is meestal altijd de maandag- en woensdagavond en de donderdag- of zaterdagochtend. Ook sport ik weleens op donderdagavond met een vriendin die ik heb leren kennen vanuit de sportschool en dat vind ik ook leuk, zo blijft het een beetje variërend en daar houd ik wel van.

Omdat ik de dagen van te voren al plan weet ik dat ik om mijn sportlessen heen kan plannen. Het is allemaal best druk zo, ik werk 3 hele dagen tot 5 uur, en als ik thuis kom zijn er mijn kinderen, zodra die gegeten hebben en ik ze beide gedoucht heb, ga ik naar de gym, en werk ik daar weer aan mijn schema. Als ik dan thuis kom ben ik ook echt gebroken maar het voelt wel erg fijn omdat je weet dat je iets gedaan hebt wat goed is.

Ik ben twee dagen in de week vrij, soms werk ik extra als het uitkomt, maar als ik niet hoef te werken dan zorg ik ook altijd wel dat ik bezig ben. Ik hou er van om lekker met mijn dochtertje te wandelen, richting het centrum en weer terug. Of ik ga lekker rommelen in huis, of we gaan naar Monkey Town en klimmen en klauteren we daar door de speeltoestellen. Ik zorg dat ik altijd wel bezig ben en niet de hele dag lui op de bank zit of in mijn bed lig. Ik voel mij er ook niet prettig bij als ik de hele dag niks zou doen, je hebt dan geen voldaan gevoel en beland ik weer in die dip.

Verder hadden wij afgelopen weekend een Enforce nieuwjaars workout in Waalwijk waar we familie en vrienden mochten meenemen, helaas wilde en kon er niemand met mij mee maar ik was er natuurlijk wel gewoon. We waren met een aantal mensen en omdat het binnen te klein is gingen we met zijn alle naar buiten, het was wel erg koud maar toen we eenmaal bezig waren was het goed te doen. Het was een leuke workout!

Tot volgende week!
Groetjes, Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 15
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!