Afvalracer Jacqueline: “Door de vele spieroefeningen, heb ik nu veel minder pijn in mijn knieën”

Deze week liep wat anders dan de andere weken.

Mijn moeder werd zondag nacht opgenomen, waardoor ik tot 3.00 s’nachts in het ziekenhuis aanwezig was. De volgende dag moest ik werken, waardoor ik s avonds gebroken was om te sporten. Dit was pas de tweede keer dat ik het sporten af heb moeten zeggen. Maar soms moet je ook aan jezelf denken en aan je gezondheid.

Toen ik deze challenge aanging, dacht ik dat doe ik wel even, maar ik merk wel dat er veel tijd in gaat zitten. Ik heb onregelmatig diensten en ook nachtdiensten. Je moet dan het sporten tussendoor plannen, maar je hebt natuurlijk ook nog je privé leven, je aandacht voor je kinderen, vrienden en familie. Ik weet dat momenteel het sporten bovenaan staat, maar nu de derde maand voorbij is heb ik af en toe wel het gevoel van pfff het wordt me allemaal een beetje teveel. Maar als je dan in de spiegel kijkt en de complimentjes van iedereen krijgt dan weet je weer waar je het allemaal voor doet. Wat voor mij ook nog heel belangrijk is, door de vele spieroefeningen, heb ik nu veel minder pijn in mijn knieën. Dit was één van mijn eerste doelstellingen: minder pijn in mijn gewrichten. Die heb ik al goed behaald.

De tweede doelstelling was afvallen, nu dat is ook al behaald, ruim 16 kilo. Dus als ik momenteel mijn vrienden en afspraken met iedereen even op een lager pitje moet zetten dan heb ik dat voor deze challenge wel over. Familie en vrienden zijn er immers voor altijd en die begrijpen het heus wel dat ik minder tijd heb wanneer ik echt te moe ben!

I love you all!
Groetjes, Jacqueline

Jacqueline wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 15
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!