Afvalracer Patty: “Vooral lekker doorgaan met sporten”

Hallo allemaal,

De een na laatste blog alweer, wat is het snel gegaan, de dagen zijn omgevlogen! Volgende week is de finaledag en ik heb er wel zin in maar ik vind het ook erg spannend allemaal. We weten ongeveer wel een beetje wat we die dag gaan doen maar nog niet alles. En dat is toch een beetje eng.

Ik denk dat als de finaleavond er op zit, het een hele opluchting voor mij is, ik sta helemaal niet graag in het middelpunt en ik heb ontzettend veel zin om het nu allemaal zelf te gaan doen. Ik weet wat ik moet doen, hoe ik het met doen, en vooral hoe ik met mijn voeding om moet gaan. Ik heb heel veel geleerd van dit allemaal en daar ben ik enorm trots op.

Hoe ik de toekomst zie? Vooral lekker doorgaan met sporten, ik wil nog wel wat meer spieropbouw, en mijn voeding bijhouden zoals ik dit geleerd heb, ik weet wat ik op een dag kan eten om tussen alles te blijven dus ik vul het niet eens altijd in. En verder wil ik gewoon lekker actief blijven, met veel lopen en fietsen nu het mooie weer er weer aan komt.

Oja wat ik jullie nog wilde vertellen, wij mochten een paar weken geleden weer een mooie bh uit zoeken bij Naron in Breda. Dit keer geen sport bh maar een mooie gewone bh! Dit is toch super tof. Speciaal voor de finaleavond. Ik ben er helemaal blij mee.. Mocht je ook eens willen kijken voor zo’n mooie bh helemaal aangemeten naar jouw lichaam, neem daar dan eens zeker een kijkje!

Naron in Breda!

Groetjes, Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 25
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!