Afvalracer Colinda: “Als ik het kan, kunnen jullie het ook”

Hoi allemaal,

Deze week moet ik schrijven hoe ik de toekomst en de afsluiting zie.

Ik ga sowieso verder waar ik mee bezig was, ik ga door met minimaal drie keer in de week trainen en door met op mijn voeding letten, tot dat ik ben waar ik wil zijn. En als ik ben waar ik wil zijn dat blijf ik nog steeds doorgaan om het te onderhouden. Ik weet nu hoe het moet en dat ik het kan. Ik heb er het volste vertrouwen in dat me dit gaat lukken. Ik heb nog steeds dat zinnetje in mijn hoofd “stop met stoppen” en ik luister niet naar mijn reptielenbrein.

Hoe ik de afsluiting zie? Eerlijk gezegd, laat ik het gewoon op me afkomen. Ik ben nu eigenlijk nog met het sporten en de voeding bezig. Ik weet dat het al heel snel is, maar het voelt zo nog niet. En dat zeg ik nu op het moment dat ik dit schrijf. Maar dat kan natuurlijk zo weer veranderd zijn. Ik heb er sowieso heel veel zin in.

Zoals jullie vorige week hebben gelezen was ik begonnen met sportvasten, afgelopen week heb ik dat afgerond. Ik was heel blij dat ik na 4 dagen niet kauwen weer mocht eten. De laatste dag was ik zo chagrijnig dat het eigenlijk lachwekkend was, mijn man en kinderen moesten er gewoon om lachen en ik naderhand ook. De mensen in de supermarkt wat minder denk ik. Maar ja de resultaten mogen er wezen en daar doe ik het voor. Na de opbouwdagen was er totaal 3,3 kilo vanaf en 4 cm minder en dit in 10 dagen tijd. Ik was er in het begin heel erg sceptisch over, maar als het bij mij werkt dan werkt het denk ik vast bij iedereen. Nu hoop ik dat dit een boost is voor de vetverbranding en dat het afvallen nu beter gaat dan voor het sportvasten.

Ik ben vanaf het eerste moment dat ik bij Enforce Waalwijk op de weegschaal stond tot nu toe bijna 12 kilo afgevallen, van 100,2 kilo naar 88,3 kilo gegaan. Er is 20 centimeter bij mijn heupen af, 13 centimeter bij mijn taille, 17 centimeters bij de onderbuste en zelfs 2,5 centimet bij mijn nek. Ik ben zeer tevreden met de resultaten.

Dus lieve mensen als ik het kan, kunnen jullie het ook!
Je hebt gewoon een goede start nodig, begeleiding die ervoor je is, waar je terecht kan fysiek als mentaal en dan ben je bij Enforce bij het goede adres.

Tot volgende week!
Groetjes, Colinda

Colinda wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Colinda ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Blog 25
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!