Afvalracer Patty: “Met Steef als coach ben je altijd op de goede weg”

Hallo allemaal,

Mijn naam is Steef Verheijen en ik ben de mastertrainer van Patty bij Enforce Waalwijk.
Ik ben 24 jaar en woonachtig in Gilze.

Ik heb het CIOS gevolgd in Breda en Goes (richting fitness), door omstandigheden heb ik deze opleiding helaas niet kunnen afmaken. Vervolgens ben ik naar het ROC gegaan in Tilburg om daar sport en bewegen te gaan volgen maar een geheel andere richting dan ik op het CIOS heb gedaan, ik ben de richting BOS gaan volgen wat staat voor Buurt-Onderwijs-Sport. Hier heb ik lesgegeven op verschillende basisscholen maar merkte toch op dat ik hier niet helemaal mijn ei in kwijt kon.

Een jaar later ben ik gaan werken bij Boels met alleen een niveau 2 diploma op zak. Ook dit was niet helemaal wat ik zocht omdat ik graag iets in de sport wilde doen. Ik merkte op dat het alleen niet helemaal lekker ging met mezelf op persoonlijk vlak.

Ik kwam thuis te zitten met een heftige depressie die mijn leven geheel stil had gelegd op dat moment, ik had geen zin in dingen, durfde de straat niet meer op, kreeg medicatie waardoor ik mijn emoties ‘’de baas’’ moest zijn en ging 2 keer per week naar de psycholoog bijna 3 jaar lang. Ik kreeg verschillende soorten therapie en verschillende psychologen voordat ik eindelijk iemand tegen kwam die mij kon begeleiden en waar ik het gevoel had dat ik echt begrepen werd.

Nu 3 jaar verder ben ik eindelijk van mijn medicatie af en heb ik weer zin in het leven, ik zag bij Jochen een advertentie voorbij komen voor een personal trainer in Waalwijk en ben hier meteen op in gegaan. Dit is de beste keuze geweest die ik heb gemaakt. Ik voel me weer fit, heb weer zin in dingen en kan eindelijk doen wat ik al die tijd al wilde namelijk: Mensen helpen hun doelen te bereiken.

Ik wil graag complimenten maken naar Colinda, de resultaten zijn er al en kunnen misschien nog wel sneller af en toe maar dat is het proces en ook hier vinden wij onze weg in. Doorgaan met de weg die we zijn in geslagen : geen excuses en bullshit!

Patty:

Natuurlijk wil ik zelf ook iets kwijt over mijn trainer Steef.

Met Steef als coach ben je altijd op de goede weg. Elke keer als ik een training heb geboekt zorgt hij ervoor dat ik weer uitgeput naar huis ga. Er is altijd een goed schema en de uitleg is erg duidelijk. Ook maakt hij altijd tijd voor je en neemt hij ook echt de tijd als je vragen hebt. Ik denk dat ik uit ervaring mag spreken als je de beslissing neemt om aan je lichaam te werken en jezelf doelen hebt gesteld, dat Steef de juiste persoon is om jou daar bij te helpen! En daarom wil ik Steef bedanken voor elke keer een top training en zijn inzet voor ons.

Groetjes, Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 5
Meedoen aan De Afvalrace 2018-2019? Schrijf je nu GRATIS in!