Afvalracer Kaylee: “Het gaat eigenlijk allemaal wel prima”

Deze week is het aan mijn personal trainer Remco om iets over mij te vertellen. Het is altijd leuk om te horen/lezen wat andere over je zeggen. Dat doet op een of andere manier toch best goed. Ondanks dat je vooral moet luisteren naar wat je zelf graag wil is het stimulerend als een ander tegen je zegt dat je het goed doet. Onderstaande woorden van Remco waren dan ook erg fijn om te lezen.

“Kaylee kwam de eerste keer bij mij voor een vrijblijvend coachgesprek voor De Afvalrace. Al tijdens het gesprek werd het voor mij duidelijk dat zij zeker een van de kanshebbers zou zijn om het traject gratis te volgen. Waarom? Ik ben van mening dat, zeker wanneer je zo jong bent, je meer kan dan dat menig jongere voor zich ziet. Ik heb vaker jongeren in een coachgesprek en die worden geleefd door hun omgeving en verleden. Dit zag ik ook bij Kaylee. Vandaar mijn keuze.

Vanaf de start is Kaylee hard aan het werken naar een fit gezond lichaam. Ze merkte vanaf de start dat ze andere keuzes moest gaan maken, zoals: voeding voorbereiden, 2 keer extra trainen, thuis trainen en meer. In het begin wellicht lastig en niet comfortabel. Maar uiteindelijk zal ze merken dat ze hier het maximale uit kan halen. Op dit moment ervaar ik weinig problemen met Kaylee, ze blijft afvallen, past haar plan aan wanneer het moet en voelt zich goed.Al met al is ze makkelijk te coachen en heb ik tot nu toe nog geen moeite gehad. Samen gaan we werken naar een fitter lichaam en een gezonde mind!”

Verder deze week

Zoals hierboven valt te lezen gaat het eigenlijk allemaal wel prima en heb ik nog steeds geen problemen met eten of sporten. De personal training van Remco ervaar ik dan ook als zeer prettig. Voorheen voelde ik me tijdens het sporten nooit echt op mijn gemak, omdat ik nooit zeker wist of ik de oefeningen goed uitvoerde. Maar met de hulp van Remco gaat het allemaal steeds beter en leer ik iedere week weer nieuwe technieken. Mijn enige aardsrivaal die ik tot nu toe tegen ben gekomen is de weegschaal. Op een of andere manier leef je iedere keer naar dat wekelijkse weegmoment toe en als het dan niet snel genoeg gaat werkt dat erg frustrerend. Het gaat zo goed en alles verloopt soepel, maar ja dan die weegschaal. Die verpest het dan toch vaak. We hebben nu dan ook afgesproken dat ik de aankomende twee weken niet op de weegschaal ga staan. Wat best lastig is, ik wil namelijk continu weten of ik wel afval en of ik op de goede weg ben. Maar de focus ligt nu even niet op het gewicht de aankomende twee weken. Na deze twee weken gaan we kijken wat voor resultaat er is behaald en of er eventueel aanpassingen gedaan moeten worden, zodat ik weer voorruit kan om mijn doel te halen.

Bedankt weer voor het lezen!

Groetjes, Kaylee

Kaylee wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 5
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!