Afvalracer Patty: “Leuk gevulde doos van de Smaakspecialist”

Mijn trainer geeft ons altijd wel goede tips tijdens het sporten. Als we met een oefening bezig zijn en je doet iets niet op de goede manier, dan corrigeert hij en doet voor zoals het wel moet. Maar niet alleen met oefeningen, ook qua voeding weet hij altijd wel goede tips wat je het beste kunt eten of hoe je het makkelijker kunt aan pakken. Als je de tips gebruikt zoals het hoort, kun je er zeker van zijn dat ze ook werken, en dat is gewoon fijn want je kunt altijd er altijd op terug vallen als je het allemaal even niet meer weet.

De tip van mijn trainer is:
Enjoy the process, don’t worry if you’re not where you want to be yet great things take time, the roman empire wasn’t build in a day! Kortom laat je niet gek maken, mocht het een keer tegen zitten zorg ervoor dat je door blijft gaan kosten wat kost, en kijk naar het grotere plaatje!

Verder heb ik deze week een nog een hele leuke gevulde doos van de Smaakspecialist gekregen met allemaal lekkere duurzame producten erin. Zoals bijvoorbeeld lijnzaad, volkoren havermout, boekweit pannenkoekmix, geroosterde zonnebloempitten, amandelmeel, coconut oil, tahini, mixed nut butter, bouillon poeder en zaden en pitten crackers. Veel lekker s allemaal, en allemaal biologische producten. Ik heb er al wat van gegeten en ik ben er erg tevreden over. Ook ben ik erg dankbaar dat ik dit heb mogen ontvangen waarvoor ik de Smaakspecialist en De Afvalrace nogmaals wil bedanken voor dit allemaal!

Ook heb ik een nieuwe smaak pindakaas ontdekt die ik wel lekker vind, ik vind pindakaas echt niet lekker. Nu heb ik de smaak zee-zout karamel gevonden en die is op zich best wel lekker. Dus voor de mensen die geen pindakaas lusten, dit is wel een aanrader.. Overigens ook in vele andere smaken verkrijgbaar!

Blog

Tot volgende week!
Groetjes, Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 14
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!