Afvalracer Colinda: “De tip van mijn trainer Steef”

Hallo allemaal,

Tweede week van januari alweer, maar wat was ik blij dat ik 2 januari weer kon sporten.
Ik heb het verschil echt gemerkt als ik niet zo veel doe en wat ik nu doe.

2 januari zijn mijn man en ik naar een opening geweest van een sportschool, het was de bedoeling dat we samen gingen inschrijven, maar al snel was het dus eigenlijk alleen ik die in was geschreven, dat wilde ik bewust zodat ik buiten bij Enforce Waalwijk ergens anders kan gaan sporten. Eerst zou het de bedoeling zijn thuis maar dat vind ik niks. En nu kan ik elke dag iets gaan doen. We stonden in de rij om de boel af te rekenen, maar het zat me eigenlijk dwars dat mijn man zichzelf niet had ingeschreven dus ik maakte een “geintje” dat hij een afhaker was, blijkbaar hadden mensen dat gehoord en begonnen te lachen, maar dat “geintje” heeft er gelukkig wel voor gezorgd dat we gezellig samen kunnen gaan sporten. Ik ben trots dat hij het eigenlijk gaat doen.

Vorige week heb ik ook mijn eerste bokstraining gehad, ik vond het erg spannend, want het was allemaal nieuw en zoals jullie weten hou ik niet van veranderingen en nieuwe dingen. Ik vind het in ieder geval behoorlijk spannend. Nou zoals altijd viel het natuurlijk 100% mee, het was erg leuk om te doen. Dus dat boksen hou ik in mijn programma.

Afgelopen maandag ben ik samen met mijn man gaan sporten voor het eerst, dat was ook heel erg leuk! Die dag heb ik ‘s avonds ook aan mijn schema gewerkt bij Enforce. De volgende dag had ik natuurlijk heel erg spierpijn, net iets teveel gedaan denk ik, maar ik ben toch naar de bokstraining gegaan, daar heb ik leren blokken. Ik heb samen met mijn vriendin Kimberly gebokst. Het ging voor geen meter, maar we hebben in ieder geval lol gehad.

Het was eigenlijk de bedoeling dat ik woensdagochtend zou gaan sporten met mijn man, maar ik was helemaal “kapot”.
Die dag was ik de “afhaker”. Maar ik heb wel naar mijn lichaam geluisterd. Ik ben blij toe, want nu heb ik woensdagmiddag toch nog 3 uur fanatiek kunnen poetsen in huis.

Donderdagavond ben ik naar de boksclinic voor bedrijven gegaan. Als eerste dacht ik waar begin ik toch weer aan, allemaal vreemde mensen, dadelijk moet ik zelf praten. Ik hou daar niet van. Maar wat was dat gaaf zeg. Ik heb gelukkig niks moeten zeggen. Ik heb echt genoten. Het was een goede, pittige bokstraining. Ik vond het ook leuk dat ik tegen mijn trainer Steef mocht sparren. Ik weet niet of het bedoeling is met boksen, maar ik word er vrolijk van. Krijg die lach niet van mijn gezicht. Wie had nu toch ooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden, ik in ieder geval niet.

Maar nu waar de blog eigenlijk over moet gaan, de tip van mijn trainer Steef.

Enjoy the process, don’t worry if you’re not where you want to be yet great things take time, the roman empire wasn’t build in a day. Kortom laat je niet gek maken mocht het een keer tegen zitten zorg ervoor dat je door blijft gaan kosten wat kost, en kijk naar het grotere plaatje.

Tot volgende week!
Groetjes, Colinda

Colinda wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Colinda ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Blog 14
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!