Afvalracer Patty: ” Ik ga het dit jaar eens even helemaal anders doen”

Hallo allemaal, we zullen er allemaal wel last van hebben!

Hoe ga ik me voorbereiden op de feestdagen? Ik vind dit persoonlijk best een moeilijk dingetje. Iedereen wil graag genieten, maar aan de andere kant wil je ook blijven opletten. Normaal zou ik elk jaar zo iets hebben van, het is Kerst dus ik laat me lekker gaan. Maar dit jaar denk ik daar anders over en ga ik het zeker niet te bont maken!

Het is Kerst, maar waarom zouden we ons eigenlijk zo vol proppen met al dat lekkere eten? Terwijl het zoveel belangrijker is dat je samen bent met de liefdevolle mensen om je heen waar je het meeste om geeft. Ik ga het dit jaar eens even helemaal anders doen.

Voor dat de dagen echt beginnen ga ik helemaal uitzoeken en uitpluizen wat ik kan en mag eten, en hoeveel. Natuurlijk hebben wij ook gewoon lekker eten, maar ik wil het beperkt houden, en genoeg is genoeg. Ik weet al wat er op het menu staat en dus kan ik al gaan kijken of het allemaal in het schema past. Of ik die dagen genoeg aan mijn eiwitten vetten en koolhydraten kom. Ik kan dan rustig en gezellig mijn dagen gaan vieren met vrienden en familie zonder eerst mijn app er bij te pakken en te gaan zoeken of het wel of niet kan. Uiteraard ga ik mijn weegschaal meenemen, zodat ik kan afwegen wat ik heb opgeslagen in mijn voedingsschema.

Eerste kerstdag ben ik gezellig met mijn kindjes samen met mijn ouders en zusje, we hebben een hele hoop cadeautjes onder de boom en we weten nog niet wat er allemaal inzit. Het hoort er toch een beetje bij. Tweede kerstdag ga ik alleen naar mijn vriendin omdat mijn kindjes naar de papa gaan. Haar vriend, zoontje en ouders zullen er ook zijn en we gaan er gezellige dagen van maken.

Ik heb er veel zin in en ik hoop dat jullie er ook zin in hebben, geniet van de dagen het is zo weer voorbij!

Lieve groetjes Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 11
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!