Afvalracer Colinda: “Dus ga ik gewoon thuis sporten en wandelen”

Hoe heb ik mezelf voorbereid op de feestdagen?

Makkelijke vraag en een kort antwoord, niet!

Het staat al wel even gepland dat ik met de kerstdagen niet hoef te koken, hoe en wat dat vertel ik na de Kerstdagen.

Ik ben eigenlijk niet echt bezig met Kerst in ieder geval niet voor mezelf. Ik ben wel voor andere bezig zoals de nageltjes mooi maken van al mijn lieve klantjes. Het is weer altijd lekker druk en hectisch, waarschijnlijk meer in mijn hoofd. Strak plannen is niet mijn ding , dus ik ben altijd een beetje gestresst in deze tijd, maar het is wat werk betreft gezonde stress.

Helaas is er momenteel in mijn privé leven ook wat aan de hand met iemand die mij dierbaar is, dus het gaat niet helemaal lekker. Heb wat dat betreft een vervelende week achter de rug. Ook werd ik van de week wakker met stekende pijn bij mijn schouderblad en die is nog steeds niet over, dus dat kwam ook niet goed uit met sporten en al dat gevijl met het werk. Maar wat paracetamol erin (jammer genoeg, want ik haat medicijnen innemen) en wat tijgerbalsem op mijn schouderblad en gewoon doorgaan. Het komt vanzelf allemaal wel goed, soms heb je weleens van die dagen.

Als ik erover nadenk heb ik natuurlijk wel zin in de kerstdagen, altijd fijn om bij de mensen te zijn die je lief hebt. Al is het natuurlijk belangrijk om heel het jaar door van elkaar genieten en elkaar aandacht te geven en niet alleen met Kerst.

Wat voeding en sporten betreft ga ik gewoon door met wat ik aan het doen ben, geen speciale uitzonderingen. Je kan ook genieten met mate en op een gezonde manier van eten, het belangrijkste is het gezelschap.

Enforce Waalwijk is met de week van Kerst dicht, dus ga ik gewoon thuis sporten en wandelen. Hoe en wat dat zie ik nog wel. Genoeg leuke workouts op Enforce fit.

Ik wens iedereen een hele fijne Kerst toe , geniet er lekker van!

Tot na de Kerst!
Groetjes, Colinda

Colinda wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Colinda ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Blog 11
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!