Afvalracer Karin: “Kerstliedjes luisteren in bikini”

Mijlpaal
Deze week geen trainingen van Mandy maar een weekje vakantie op Tenerife ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van mijn ouders. Een mijlpaal die gevierd mocht worden.

BL

En eerlijk is eerlijk, ik heb de trainingen en het ritme best een beetje gemist. Uiteraard heb ik niet helemaal stilgezeten en waren er bewegingsmomentjes ingepland zoals een pittige wandeling met m’n lagere-school-vriendinnetje Kitty, die op dit prachtige eiland woont, elke dag een kilometer zwemmen en verder veel wandelen over de boulevard met leuke hoogteverschillen.

Hotel
Het hotel was geweldig en het eten dus ook; zoveel variatie en zoveel lekkers! Vooral ‘s ochtends heb ik flink aan mn eiwitten gewerkt met gepocheerde eitjes en omeletten met een klein stukje gerookte zalm of serranoham. Het diner begon ik elke dag met een flinke salade om een bodempje te leggen met daarna een stukje kip of kalkoen met toch een paar frietjes (zonder sausjes). Het toetjesbuffet met alle soorten gebakjes die je je maar kunt voorstellen, was de grootste verleiding voor deze zoetekauwer! Maar ik heb me redelijk in kunnen houden en ik heb genoten ‘met mate’ zoals dat zo mooi heet! De foodapp heb ik deze week maar niet ingevuld want dat was echt onbegonnen werk!

De komende periode
Mijn doelen voor de komende 4 maanden heb ik gesteld; een nog gezonder, fitter en gelukkiger leven en nog zeker 10 kilo kwijtraken, zijn de voornaamste. En ik heb er zin in!

Tot volgende week!
Groetjes, Karin

Karin wordt begeleid door Enforce Drechtsteden en is bij ons te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 10
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!