Afvalracer Patty: “Het doet me goed om te horen dat zij ook trots zijn”

Hallo allemaal, hier zijn we alweer met blog 19! Wat gaat het toch snel. Dit keer mag mijn familie aan het woord.

Mijn moeder:
Ik ben heel trots op Patty wat ze al bereikt heeft. Ze gaat er voor. Ze gaat 3 keer in de week sporten en soms 4 keer. En let goed op haar eten. Ik vind dat ze er heel goed uitziet. Naar haar scheiding is ze heel veel afgevallen door de stress en was dit een hele moeilijke periode voor haar, ze at haast niks meer en is destijds zo slank geweest dat wij er allemaal van schrokken. Ze heeft de draad weer opgepakt, en ziet er weer gezond uit, ik vind dat ze niet meer hoeft af te vallen anders word ze te dun. Liefs je moeder!

Mijn vader:
O wat een verassing dat je werd uitgekozen om mee te doen met De Afvalrace. Nu maanden later mag je blij zijn met het resultaat. Goed gedaan Patty! Trots op jou. Met al dat gezonde eten heb je ook ons een beetje geholpen. Ga zo door, Liefs je vader!

Mijn zusje:
Hallo, ten eerste wil ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Lisa 22 jaar oud en het zusje van Patty. Ten tweede wil ik even zeggen dat ik super trots ben op Patty hoe ze het allemaal doet en het uitzettingsvermogen heeft om door te blijven gaan. Ik ben zelf 1x mee geweest naar een les en 1x mee naar de bootcamp en vond het best zwaar dus vind het echt knap van haar dat ze het zo volhoud. Ook hoe ze het doet met eten, alles afwegen en de hele dag in een app toevoegt en wat ze eet en drinkt zodat ze niet over haar calorieën heen komt. Ik zie haar wel als een voorbeeld met het goede sporten en het gezonde eten. Voor de rest wil ik jullie allemaal nog heel veel succes wensen met de laatste loodjes voor De Afvalrace en het sporten daarna natuurlijk! Liefs je zusje!

Dit waren de lieve woorden van mijn familie, het doet me goed om te horen dat zij ook trots zijn op wat ik doe en wat ik heb bereikt. Het doet je toch goed als je hoort dat je de goede kant op gaat en hun ook resultaat zien. Op naar volgende week met weer een nieuwe blog!
Lieve groetjes, Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 19
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!