Afvalracer Colinda: “Bedankt aan iedereen die mij steunt”

Deze week zijn vrienden en familie aan de beurt om een stukje te schrijven over mij.

Bedankt voor de moeite die jullie voor mij hebben genomen en bedankt aan iedereen die mij steunt.

Mijn man:
Er is mij gevraagd om ook een stukje voor in de blog te schrijven over mijn vrouw Colinda.
Ik wil eerst zeggen dat ik enorm trots ben op mijn vrouw voor alles wat ze bereikt heeft.
Daarbij tevens ook Enforce Waalwijk voor de goede zorg en om de push te geven die mijn vrouw nodig had!
Mijn vrouw is altijd bezig geweest met afvallen en tot een aantal jaar geleden lukte dit nog wel eens. Echter de laatste jaren is ze er niet in geslaagd om de moed hoog te houden wanneer het niet lukt af te vallen. Daarbij viel ze vaak terug en waren al die weken/maanden voor niets. Met haar zelfbeeld ging het ook op en neer. Zeker wanneer ze een terugval te verduren had was ze enorm met zichzelf in de knoei en kon ze maar moeilijk echt genieten.
Ze was totaal niet trots op hoe ze was en eruit zag. Met deze uitdaging is ze een andere weg ingeslagen. De verwachte kilo’s vliegen er niet af maar in centimeters is het wel te zien dat ze een enorme progressie heeft gemaakt.
Ze voelt zich, op een enkele dag na, ook stukken beter en bevat ook veel meer energie. Ze is meer opgewekt en blijer dan vóór deze uitdaging. Ik ben uiterst trots op mijn vrouw voor de drive die ze heeft om zich goed en gezond te houden en te voelen. Ook onze kinderen zien dit ook aan haar.
Nog een laatste spurt richting april en vanuit daar doorgaan waar je van bent gaan houden.
De laatste paar weken tot het einde van deze Afvalrace zullen nog steeds spannend zijn. Maar voor mijn gevoel heeft ze nu al gewonnen, hoeveel kilo’s ze ook nog gaat kwijtraken.
Ik ben enorm trots op je!

Mijn moeder:
Hier even een berichtje van een trotse moeder.
Colinda heeft in haar leven heel wat ups en downs gekend. Van jongs af aan al problemen met haar gewicht. Bij haar zwangerschappen kwam ze flink wat kilo’s aan, en ook bij de operaties aan beide voeten. Ze was altijd met een of ander dieet bezig en ze is verschillende keren met een abonnement bij een sportschool begonnen. Maar niets hielp, en ze hield daarom ook niets vol. Tot ze uitgekozen werd bij Enforce Waalwijk. Dat was een enorme omslag in haar leven, ze is helemaal opgebloeid, ze heeft zin in het sporten, ze houd zich aan haar dieet, ze staat weer positief in het leven, geen depressieve gevoelens meer. Het gaat goed met haar, en zijn al flink wat kilo’s en centimeters af, misschien niet zoveel als ze had gehoopt maar ze is er tevreden mee.
Het was altijd al een prachtige meid maar nu straalt ze het ook echt uit. Wij (dick en ik) zijn heel erg trots op haar dat ze het zo goed heeft aangepakt en ook volhoudt. Ga zo door schat, wij houden van je, je bent een topper.

Mijn oma:
Wat kan ik zeggen over Colinda.
Ik vind het heel knap van haar dat ze hier aan is begonnen. Ze heeft het af en toe wel moeilijk gehad, maar ze heeft toch maar even gedaan. En kijk wat ze er mee geeft bereikt! Dit wilde ze zo graag! Ze is mooi en ik hoop dat ze er verder ook wat mee doet! Ik ben erg trots op haar!

Mijn vriendin Kimberly:
Ik ken Colinda nu al bijna 20 jaar denk ik. En in die 20 jaar heb ik haar vaker in gevecht gezien met zichzelf en haar gewicht. Nu denk ik dat deze afvalrace en het sporten bij Enforce wel een goede eyeopener is geweest! Ze is op de goede weg! Lekker sporten samen met haar hubby ook! Mij heeft ze ook meegezeuld, waar ik haar zeer dankbaar voor ben overigens! Ik heb er alle vertrouwen dat ze gaat komen waar ze wil zijn! Blijf je pad volgen, doe het op jou manier en op jou tempo en met de tijd kom je waar je wil zijn.

Wat een mooie woorden toch allemaal!
Liefs, Colinda

Colinda wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Colinda ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Blog 19
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!