Afvalracer Patricia: Ik wil graag richting de 70 kilo

Hoi,

Mijn naam is Patricia van Dongen, 45 jaar getouwd met Arjan en wij hebben samen 2 kinderen Aaron van 20 en Kirsten van 16. Ik werk in een supermarkt op de groenteafdeling en mij kun je vaak vinden langs de lijn op het voetbal veld. 1 van mijn hobby`s is koken. Om de gekste dingen en combinaties te maken vind ik wel het leukste wat er is.

Als ik terug denk ben ik eigenlijk al vanaf mijn tiener jaren in gevecht met mijn gewicht. Toen ik jonger was boeide me dat niet zo,  maar naarmate ik ouder werd ging het toch aan mij knagen. Vooral toen er de kinderen kwamen. Dus daar kwam dieet nummer 1 en natuurlijk het bijbehorende sportschool abonnement. Dit is dus 20 jaar geleden en ondertussen heb ik denk ik alle diëten al geprobeerd en iedere sportschool van binnen gezien. Met succes. En iedere keer viel ik weer terug in mijn oude gewoontes, en was ik weer terug bij af + een paar kilo extra.

180 dagen Afvalrace

Mijn deelname aan de 180 dagen afvalrace kwam als een verrassing. Ik had voor mezelf al besloten om de knop finaal om te draaien. In de zomervakantie zijn wij naar een pretpark geweest en bijna kwam mijn grootste angst uit. Ik paste niet in het karretje van de achtbaan. Ik zag mezelf al uit moeten stappen en dat iedereen mij aankeek en het dan over mij had van die past er niet in. Gelukkig met wat duwwerk ging de beugel dicht en zat ik echt klem vast. Ik ben gelijk toen wij terug kwamen na de vakantie in gesprek gegaan en mezelf opgegeven voor de Afvalrace. Maandag 17 augustus ben ik 3x in de week gaan sporten en nu echt op mijn voeding gaan letten. De laatste keer dat ik op de weegschaal heb gestaan was mijn gewicht 96.9 kilo. Ik wil graag richting de 70 kilo.

Hoe ga ik dit doen?

Ik ga vooral luisteren naar mijn trainer letten op mijn voeding en mezelf op de  1ste plaats zetten. Geen smoesjes, of zoals ik altijd zeg Geen Bullshit. Doen wat ik moet doen om mijn doel te bereiken.

In mijn blog ga ik eerlijk en open zijn over het traject. Hoe ik het ervaar en mijn gevoelens daarbij.

Groetjes Patricia

Patricia wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Oosterhout, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

PATRCIA blog 1
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!