Afvalracer Ilona: Ik blijf nog keihard werken bij Enforce Middelburg

Time flies when you’re having fun, want het avontuur De Afvalrace is alweer afgelopen.
En wat is dit voorbij gevlogen.

De eerste intake, waarbij ik al meteen wist, dit ga ik aan! De eerste les, waarbij je hijgend en creperend op een matje oefeningen ligt uit te voeren. De eerste buitenlessen, in de kou vanwege covid. Die eerste kilo kwijt, die je nooit meer wilt terugvinden. Het breken van mijn teen en tegenslagen, maar ook zeker de overwinningen. De grapjes onderling in de lessen, de enorme motivator die het hele gebeuren voor mij was. Normaal zou ik zeggen, ik zal het gaan missen. Maar dat is niet zo, want ik blijf nog keihard werken bij Enforce Middelburg, aan mijn eigen traject. Ik ben ver gekomen, daar ben ik al trots op. Geleerd te balansen, je te herpakken nadat het even tegen zit en dat in krachttraining veel variatie en plezier kan zitten.

In oktober was de doelstelling 16 kg afvallen, ik ben er 12 kwijt. Dus ik ga nog extra zwoegen om die laatste kilo’s ook nog kwijt te raken. Ik zit beter in mijn vel, kleding zit lekkerder en voel mij stukken gezonder, dus dat houdt me op de been om zo door te gaan. 100% dat er af en toe een bad day tussen zal zitten, maar eey, anders valt er niks te balansen toch. Al met al ben ik dankbaar voor het ticket dat ik kreeg, voor deze rollercoaster.

Graag wil ik mijn trainer bedanken, Richard, voor je steun, het doen geloven in mij, de extra kilo’s op mijn rug tijdens het planken en je optimisme.

Maar ook;

Trainer Joren, voor je eerlijkheid, de peptalks en je motiverende trainingen.
Trainer Lennart, voor toffe energieke lessen, die geven een boost en uitleg over vele oefeningen.
Trainer Björn, voor de gesprekken over juiste voeding en de avondtrainingen.

Ook bedank ik iedereen die betrokken was bij de Afvalrace, en dat ik hieraan mee mocht doen.

Groetjes Ilona

Ilona wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Middelburg, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

concept
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!