Afvalracer Pascale: “Het was deze week niet mijn week”

Afgelopen week was het niet mijn week zullen we maar zeggen. Omdat Kylian nog op vakantie was, had ik afgelopen maandag geen PT. Deze hadden we naar een andere dag verplaatst, maar ook dat mocht niet baten. Afgelopen dinsdag ben ik met een zware hoofdpijn uit mijn werk gekomen. Geen sporten dus.

Woensdag weer met goede moed naar het werk, maar tegen de middag werd ik alleen maar misselijker. Ik ben die middag naar huis gegaan en mijn bed ingedoken en daar tot het schrijven van deze blog haast niet meer uit geweest. ( vrijdagavond). Alles wat ik at en dronk, kon ik niet binnen houden. De afgelopen dagen was vooral de wc pot mijn beste vriend.:)) Nu proberen om weer zo snel mogelijk fit te worden om er komende week weer tegenaan te gaan.

Was er dan helemaal geen positief nieuws van de afgelopen week? Jawel. Afgelopen maandag ben ik bij mijn diëtiste geweest. Kijken naar wat mijn resultaten daar waren. Van alle kilo’s die ik daar was afgevallen, was het op 0,3 kg na allemaal van mijn vetmassa af. En dat is natuurlijk erg goed nieuws. Wat eraf gaat, gaat er op de juiste plek af. Ook was ik op mijn bovenlichaam in totaal 13 cm kwijt. Waarvan 7 cm op de buik.
Ik heb samen met haar weer gekeken waar ik nog kan verbeteren in mijn voeding. Tips meegekregen waar ik zeker mee aan de slag ga. Helaas is eten er deze week niet helemaal van gekomen.

Op naar volgende week.
Groetjes, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 14
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!