Afvalracer Kaylee: “Ben wie je moet zijn om je resultaat te bereiken”

De week is weer voorbij, dus het is weer zover een nieuwe blog. De tweede van het nieuwe jaar. Ik moet zeggen dit jaar is beter gestart dan voorgaande jaren.

Ik voel me fitter en gezonder en heb echt zin om ook in dit nieuwe jaar te gaan knallen. Alles er aan doen om gezond maar vooral bewust te leven. Voorheen gaf ik altijd al snel op met sporten, meestal eigenlijk al naar een week. Maar nu sport ik zelfs meer dan dat ik voorheen deed. De komende periode wordt weer even een verandering. Over anderhalve week zit mijn stage erop en dat betekent dat ik weer naar school moet. We gaan dus van structuur naar een wisselend rooster.

Zie ik hier tegenop? Ja heel erg, ik vind de structuur die ik nu heb druk maar wel fijn. Je weet waar je aan toe bent en hoeft niet iedere keer rond rare tijden ergens naartoe. Ik vind het dan ook erg lastig om dadelijk met school in te plannen wanneer ik ga sporten. Als ik namelijk een dag vrij ben raak ik nogal snel in de verleiding om lekker in mijn bed te blijven liggen. Mijn doel voor de aankomende weken is dan ook dat ik dit zo goed mogelijk probeer te gaan plannen en dat ik niet te lui wordt en gewoon ritme blijf houden. Hoe ik dit ga doen? Eerlijk gezegd weet ik dat nog niet precies ik denk dat ik het allemaal op me af moet laten komen en daar door te plannen en een beetje vanzelf mijn weg wel in zal vinden.

Tip van de trainer
Deze week moest ik Remco vragen voor een tip, nu begrepen we elkaar niet helemaal en heeft hij meer een stukje over mij geschreven. Ook helemaal prima, want het is best fijn om te horen hoe iemand tegen jouw ontwikkeling aankijkt. Dit is eigenlijk alleen maar stimulerend om verder te gaan en zeker niet op te geven. Remco schreef het volgende:

“3 maanden verder en een andere Kaylee. Het eerste gesprek herinnerde ik me nog goed. Verlegen, niet zelf verzekerd, wist geen raad meer wat ze moest doen en voelde zich niet prettig in haar vel. Veel veranderd in 4 maanden, waarvan 3 met begeleiding van Enforce Tilburg, waardoor ze vandaag de dag zekerder is, meer lacht en waar haar zelfvertrouwen is gestegen.

Afgelopen maand is er niet veel afgegaan qua gewicht. Dat brengt veel onzekerheid en geen motivatie mee. Maar als we gaan kijken naar wat er met je mindset is gebeurd ben je veel krachtiger geworden. En dat is wat je uiteindelijk wilt. Het gaat niet om dat je afvalt, het gaat erom hoe je opstaat en doorzet. Voeding is aangepast afgelopen week en resultaat is weer zichtbaar”.

En natuurlijk heeft hij daarna ook nog een tip gegeven:

Ben wie je moet zijn om je resultaat te bereiken. Dan kan niets op je weg je commitment tegen houden.

Bedankt weer voor het lezen en tot zaterdag bij de gratis Friends & Family bootcamp (je kunt je hier nog inschrijven).
Groetjes, Kaylee

Kaylee wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 14
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!