Afvalracer Pascale: “Op naar de toekomst”

En dan is de laatste week ingegaan. Een week waarin we De Afvalrace gaan afsluiten. Althans De Afvalrace als traject. Daar waar ik iedere week weer braaf achter de laptop ben gaan zitten om mijn verhaal met jullie te delen. En waar ik ( niet heel erg enthousiast) in enkele vlogs met jullie een stukje van mijn race heb gedeeld. Na vrijdag 5 april houdt het voor mij echter niet op. Ik ben nog niet daar waar ik wil zijn, dus ga zeker nog even door. Zoals ik vorige week al schreef: doorgaan met een iets kleinere stok achter de deur.

Verder wil ik in deze blog Naron uit Breda bedanken voor het uitzoeken van een nieuwe BH. In november werden we al verrast met een sport BH en nu mochten we nog eens terug komen om een gewone BH uit te zoeken. Heel erg bedankt daarvoor en hij zit als gegoten.

Vrijdag 5 april nog een leuke dag met alle kandidaten en dan ’s avonds de afsluiting. Maar als ik ergens niet zo goed tegen kan, is als ik niet weet wat ik kan verwachten. En er is wel een tipje van de sluier opgelicht, maar ik houd gewoon niet van verassingen. Maar goed we wachten nog maar in spanning af. Het zal vast wel goed komen.

Volgende week geen blog van mij, maar over twee weken verschijnt de allerlaatste. Bij deze wil ik toch vast iedereen bedanken voor alle steun en het lezen van mijn wekelijkse blogs. Dat heeft mij er zeker doorheen geholpen.

Groetjes, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 25
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!