Afvalracer Pascale: “Dag wondroos, hallo sporten”

Gelukkig kon ik deze week weer starten met sporten. De wondroos is nog niet helemaal weg en af en toe geeft het nog wel pijn, maar gelukkig niet teveel tijdens het trainen. Nu maar hopen dat ik er de laatste 4 weken nog even tegenaan kan en geen tegenslagen meer zal hebben.

Doordat ik de laatste 2 weken niet veel meer gedaan heb dan alleen wandelen, heb ik weer sinds lange tijd spierpijn na een training. Goed om te voelen dat ze er nog steeds zitten denk ik dan maar.

Deze week de vraag om een tip met jullie te delen.

Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat je sport en gezond eet omdat jij het wil. Niet omdat anderen dat van je verwachten of vinden dat het nodig is. Het gaat alleen maar werken als jij het wil. En dat wordt vaak gezegd en het wordt ook makkelijk gezegd, maar het is wel zo. Ik heb jaren geprobeerd om iets aan mijn gewicht te doen, maar steeds voor anderen en niet voor mezelf. En dan is het gewoon niet vol te houden. En die knop omzetten is het aller moeilijkste wat er is, maar wel de enige manier om het te laten slagen. Bij mij is de knop om en ben ik trots op mezelf wat ik de afgelopen maanden heb bereikt.

Bij het schrijven van deze blog hebben we nog 4 weken te gaan voor de finale van 5 april. Deze avond staat in het teken van alle afvalracers en kun je komen kijken hoe iedereen het gedaan heeft het afgelopen half jaar. Wil je daarbij zijn vergeet je dan niet in te schrijven via deze link: FEESTAVOND

Ik hoop dat je erbij bent.

Tot volgende week!
Groetjes, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 22
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!