Afvalracer Mirjam: Steef is mijn Topper

Hebben jullie even, want een blog over mij en mijn trainer kan of een heel lang verhaal of een heel kort verhaal worden.
Ik leerde Steef kennen op de informatieavond van De Afvalrace. Ik had me hiervoor ingeschreven omdat ik zo klaar was met mijn eigen excuses en dat ik nu echt zo iets had van en nu pak ik het aan. Geen gemaar meer. Jochen begon de avond met zijn uitleg en daarna kwamen ook Tamara en Steef aan het woord. Wat op mij een diepe indruk maakte was de verhalen achter deze mensen. Wat een toppers en prachtmensen was mijn 1e indruk. Als je van zo ver en zo diep komt en dan zo sterk voor een groep je verhaal staat te doen. Ik was over de streep om dit ook te gaan doen in elk geval.

Wat zo ontzettend tof was , is dat al de mastertrainers van Enforce Waalwijk ook bij de Kick Off van De Afvalrace aanwezig waren. Dat gaf mij een tof en fijn gevoel zeg. Ik voelde me zo gesteund die dag. Want in de zaal met opnieuw de formulieren invullen, zat ik echt met tranen en voelde me zo niet fijn op dat moment. Steef zag het en kwam naar me toe, hij las 1 van mijn commitments en zei, Mirjam dat gaan we samen doen want dat vind ik echt vet gaaf. En daar werd onze band gesmeed, we gaan knallen met uiteindelijk dat we in September 2020 de Tilburg Ten Miles samen gaan lopen. Hoe tof is dat. En dat we buiten de workout gingen doen en hij een collega mastertrainer aanstoot en zegt, kijk daar dat is die van mij, zie ze eens op haar houding letten na 1 week. Toen kon ik ook weer lachen door hem dat te zien doen. Dat geeft zoveel zelfvertrouwen.

Vanaf de Kick off zie ik Steef elke week voor een coaching en daarna samen trainen. De andere trainingen zien we hoe die uitkomen, of met Steef of met een van de ander PT’ers namelijk Mandy of Sjef. Steef is er dan vaak ook en komt altijd even vragen hoe het gaat. Het grappige is dat ik met Steef altijd moet lachen, hoe serieus we ook zijn. Hij is streng maar op een voor mij zo fijne manier, dat het gewoon ook allemaal als vanzelf gaat. Terwijl het dat eigenlijk niet is. En ik daar nog hard mee aan het leren ben om het een vanzelfsprekendheid te laten zijn. Ik mag hem ook altijd appen en dat is soms ook nodig.

Ik zie Steef ook echt de passie in zijn vak hebben en verstaan. Want het mooie is als ik met een andere PT’er train, ik hem dan ook bezig kan zien. Zo mooi en dan ben ik trots dat hij ook mijn PTer is. Vorige week was hij zelf aan het meedoen in een groepje en was ook hij aan het zweten. Daar kunnen we dan samen ook hard om lachen. Ook om het feit dat hij mij altijd topper noemt en dat doet hij bij Enforce, maar ook in apps of op Social Media. Als ik hem dan een topper noem moet hij weleens blozen, Terwijl hij ook echt een topper is. Je zal immers mij maar mogen coachen, daar ben je wel klaar mee, hahahaha. Zo ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb, dat ik met Steef mag trainen en dat ik Bij Enforce Waalwijk zo’n fijne groep mensen om me heen heb die steunen, helpen en me elke keer weer een stapje verder laten gaan.

Steef, zoals gezegd vanaf dag 1 toen jij jouw verhaal vertelde ben jij mijn Topper. Zo ontzettend trots op jou om wie je bent en wat je doet! Ik snap wel dat Jochen jou in zijn team heeft! We gaan er samen voor, jij krijgt die lach niet van mijn gezicht en die Ten Miles doen we samen met een grote glimlach. Onze band is gesmeed en zal altijd zo blijven, ook als ik mijn doel behaald heb.

Groetjes Mirjam

Mirjam wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Mirjam ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Mirjam 4
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!