Afvalracer Claudia: Remco is een leuke, aardige en inlevende trainer

Van een ongemakkelijk intake gesprek, naar een traject met waardevolle gesprekken en veel inzichten met mastertrainer Remco Jonkers.

Tijdens mijn eerste gesprek met Remco gaf hij meteen aan dat hij dingen zou gaan vragen en zeggen die ik niet leuk zou gaan vinden.

Ik zat er in het begin een beetje lacherig en ongemakkelijk bij, masker op en niemand kan mij raken.

Dat had Remco snel door en uiteindelijk wist hij natuurlijk de juiste dingen te zeggen, confronterend en eerlijk, maar wel raak!

Ik ging verdrietig naar huis en dacht, het zal allemaal wel. Hier hoor ik nooit meer iets van. Maar tot mijn grote verbazing werd ik in oktober gebeld of ik kon komen en was ik geselecteerd voor deze afvalrace. Super blij, maar wel een beetje angstig na het eerste gesprek hahaha, wat staat me te wachten?

Mijn verwachting van een personal trainer was dat je alleen begeleid wordt bij het sporten, maar naast de begeleiding bij het sporten word ik door Remco ook gestimuleerd om aan mijn mindset te werken op alle gebieden, sport, voeding, gezin en werk. Remco laat mij nadenken en opschrijven wie ik wil zijn en wat ik ervoor moet doen, waar ik tegen aanloop en geeft tips om te blijven doorzetten. Elke dag even tijd voor mezelf maken en aan mijn doelen werken, oplossingen zoeken om rust in mijn hoofd en mijn lijf te krijgen. En natuurlijk krijg ik ook goede trainingen afgestemd op mijn niveau om een gezond lichaam te krijgen.

Wat ik het meest confronterend vond tot nu toe, is de aanvaring met de spiegel. Ik moest mezelf aankijken en met overtuiging tegen mezelf zeggen wie ik wil zijn, totdat het geloofwaardig overkwam bij Remco. Ik heb er best wel lang mogen gestaan. Het leukste vind ik de bokstrainingen met Remco, lekker je helemaal uitleven.

Remco is een leuke, aardige en inlevende trainer, die serieus met zijn vak bezig is en je op alle vlakken uitdaagt.

Daarnaast heeft hij ook nog eens feilloos door wanneer mijn focus niet goed is en ik te veel in mijn hoofd zit of afgeleid ben. UIT JE HOOFD, hoor ik vaak en deze tip neem ik mee bij het sporten en ook privé, door te proberen minder te piekeren en meer te focussen op mijn doelen.

Remco pakt het ook super goed op met Myrthe, Tijn en Fleur, die er meestal bij zijn. Hij betrekt ze bij de trainingen, waardoor ik meer op mezelf kan focussen. En dat ze mee mogen boksen en trainen vinden ze helemaal top. Remco heeft zelfs aangeboden een keer met Tijn alleen aan de slag te gaan en kijken waar hij Tijn mee kan helpen, wat ik enorm waardeer!

Ik train met Remco bij sportinstituut Ooms in Tilburg noord, een leuke locatie, waar je met veel enthousiasme door iedereen ontvangen wordt.

Ik vind het wel jammer dat ik nu maar 1 x per week bij Remco kan trainen, omdat de nieuwe tijden helaas niet in mijn privéschema passen. Maar ook daar is een oplossing voor gevonden. Nu mag ik ook aansluiten bij de trainingen van Steef op de nieuwe mooie locatie bij Enforce Waalwijk. Hier voelde ik me ook snel welkom en Steef is ook een fijne trainer die veel aandacht geeft aan de juiste houding tijdens je oefeningen en je graag verder helpt.

Financieel zou ik mij dit traject helaas niet kunnen veroorloven, maar nu ik hieraan meedoe, heb ik er wel een hele andere kijk op gekregen en is dit traject met een PT/Coach een echte aanvulling op je leven en heeft het zeker een grote meerwaarde! Ik heb het idee dat dit een keerpunt wordt in mijn leven en dat is het mooiste cadeau wat je kan krijgen.

Dank je wel Remco, Steef en Enforce, dat jullie me helpen om een betere en zekerdere versie van mezelf te worden.

Groetjes Claudia

Claudia wordt begeleid door Enforce Tilburg, je kunt Claudia ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Claudia 4
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!