Afvalracer Judith: Bijna op de helft

December, de maand waarin we terug gaan kijken op het afgelopen jaar.

En dan denk ik toch ook even terug aan dat moment waarop ik de stoute schoenen aantrok en me opgaf voor De Afvalrace. En dat blijkt achteraf een van de beste keuzes van dit jaar!

Ondertussen zijn we alweer 10 weken onderweg. En langzaam maar zeker begin ik zelf het resultaat ook te zien in de spiegel. Het koppie wordt smaller, de broeken zitten losser en het belangrijkste, de conditie gaat vooruit. Aan het begin van deze afvalrace was ik het hardlopen helemaal kwijt. Met tranen in mijn ogen perste ik er na een paar weken 10 minuten hardlopen uit. En dan hebben we het nog niet over squatten of opdrukken. Daar waar ik begonnen ben met sporten in heerlijk weer, is het ondertussen koud en soms ook nat. Hanneke en ik trainen namelijk ALTIJD buiten. Eerlijk is eerlijk, zin heb ik echt niet altijd, maar wat is het heerlijk als het er weer op zit.

Ondertussen zie ik de kilo’s gestaag verdwijnen, is sporten geen moeten meer, maar een keuze. En ben ik vanmorgen in mijn eentje door de regen gaan hardlopen. Zonder tranen deze keer en ondertussen bijna een half uur! En als ik dan klaar, voel ik toch wel een soort trots. Die Judith 2.0 bevalt me wel…. de laatste weken van het jaar ga ik nog even knallen, want ik heb met mezelf afgesproken dat die eerste 10 kilo er voor 1 januari af!

Tot over een paar weken weer, fijne kerst allemaal!
Liefs Judith

Judith wordt begeleid door Enforce Run Sittard, je kunt Judith ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Judith 5
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!