Afvalracer Marieke: In één woord geweldig!

Uit de vele aanmeldingen ben ik gekozen, ik had dit niet verwacht wel gehoopt. De strijd tegen de kilo’s kan starten, op naar een mooier, gezonder en fitter lichaam!

Even voorstellen

Ik ben Marieke van Korven, 32 jaar. Heb mijn hele leven in Tilburg gewoond tot mei van dit jaar, ik ben vanwege mijn liefde Jeffrey naar Oosterhout verhuisd waar wij nu samenwonen. Ik heb 2 prachtige dochters, Lizzy (7 jaar) & Lydia (6 jaar). Ik heb samen met hun vader co-ouderschap waardoor ze de helft van de tijd bij hun vader in Tilburg wonen en de andere helft bij ons in Oosterhout. Ik houd van een feestje op zijn tijd en gezelligheid, spelletjes doen of een kaartavondje. Ik werk nu bijna 2 jaar in een supermarkt als assistent filiaalleider maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging, ik ga vanaf 1 november starten met een nieuwe baan, terug naar kantoor als administratief medewerker.

Mijn eerste week

Tijdens de start van De Afvalrace was ik nog met vakantie, ik ben daardoor iets later gestart met de trainingen. De eerste 3 trainingen zitten er nu voor mij op, Ik voel nu spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had. In de trainingen doe ik oefeningen die ik dacht niet te kunnen en tot mijn verbazing vind ik de trainingen ook echt leuk! Over 180 dagen ben ik 25 kilo afgevallen en kan ik 5 km hardlopen, dit zijn de doelen die ik voor mijzelf heb gesteld en dit gaat mij lukken.

Via deze blogs kunnen jullie mij volgen, mijn hoogte en dieptepunten in deze afvalrace.

Liefs Marieke

Marieke 1
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!