Afvalracer Marieke: De progressie die ze heeft geboekt

Hallo beste lezers, mijn naam is Michael Blom mastertrainer van Marieke en deze week ga ik een stuk vertellen over de progressie die ze heeft geboekt.

Ik weet nog goed dat Marieke de eerste keer naar een live event kwam voor de Afvalrace. Daar kwam ze zichzelf even goed tegen en dat was ook het moment waarop ze eigenlijk zei dat ze eens voor zichzelf moest gaan kiezen en beter voor zichzelf moest gaan zorgen.

Marieke was behoorlijk onzeker en wilde ook vooral de buitenwereld laten zien dat het allemaal heel goed ging met haar terwijl dat eigenlijk niet zo was. Cijferde zichzelf ook echt helemaal weg en deed alles voor iedereen behalve goed voor zichzelf zorgen. Hier hebben we de afgelopen tijd enorm aan gewerkt en is dan ook met sprongen vooruit gegaan. Al ging het afvallen door omstandigheden niet altijd zoals gewenst en is er ook niet altijd alles aan gedaan om het gewenste resultaat te halen.

De afgelopen periode is er ook veel gebeurd in haar privé situatie en dat is ook een van de redenen dat niet altijd het werk gedaan werd. Marieke vind het nog moeilijk om die situaties los te laten staan van de acties die ze voor zichzelf moet uitvoeren. De laatste paar weken heeft ze dit wel goed opgepakt en dit zorgt er nu dan ook voor dat het resultaat er wel weer is. De trainingen worden weer goed uitgevoerd en ook hierin lukt steeds meer!

Marieke zal haarzelf uit moeten blijven dagen zowel op sportief vlak als in haar mindset. Hier heeft ze nog een lange weg in te gaan, zal ze nog meer nee moeten zeggen tegen dingen. Dit heeft ze zeker in haar, maar het komt niet vanzelf. Hier zal ze keihard voor moeten blijven werken. Met hulp van haar omgeving moet haar dat zeker lukken! De laatste weken gaan we er nog tegen om zoveel mogelijk resultaat te halen.

Al onze deelnemers krijgen in deze bizarre tijden de mogelijkheid om te blijven trainen tijdens live te streamen Online Training Sessies. Elke dag van de week zijn er verschillende tijdsblokken met verschillende levels, voor ongeoefende naar geoefende tot gevorderde sporters met verschillende mastertrainers, waarin deelnemers op elk gewenst moment kunnen instappen (34 live online trainingen per week).

Michael Blom
Enforce mastertrainer
michael@enforce.nl

Marieke wordt begeleid door Enforce Oosterhout, je kunt Marieke ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Marieke 11b
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!