Afvalrace Martine: Ik blijf het super knap vinden

Hallo beste lezers, mijn naam is Michael Blom mastertrainer van Martine en deze week ga ik een stuk vertellen over de progressie die ze heeft geboekt.

Ik blijf het super knap vinden hoe Martine dit traject aangaat en doorloopt. Helemaal in het begin hebben we een aantal afspraken gemaakt over wanneer ze allemaal komt trainen en dit doet ze dan ook altijd. Alles wat we bespreken neemt ze op en doet ze iets mee. Eigenlijk is Martine van het begin af aan heel committed geweest!

Voeding is voor het grootste gedeelte structureel bijgehouden en heeft hierin voor zichzelf een nieuwe way of life gevonden. Dit is niet altijd gemakkelijk geweest omdat de resultaten niet altijd mee hebben gezeten. Dit is dan ook iets wat vooral bij haarzelf voor veel weerstand heeft gezorgd omdat het niet snel genoeg ging in haar ogen. Ondanks dat zich daardoor niet uit het veld heeft laten slaan en altijd heeft doorgezet. Dit is in mijn ogen dan een grote overwinning voor haar en ze begint zelf nu ook steeds meer te zien dat als ze dit maar blijft doen ze vanzelf op haar ideale gewicht komt en misschien nog wel belangrijker, niet zomaar meer terug valt omdat ze weet dat ze zich moet blijven uitdagen.

Na 3 maanden heeft ze naast haar commitment op het afvallen ook het hardlopen weer opgepakt en waar het de bedoeling was eind deze maand in Zandvoort mee te doen aan een evenement (door Corona afgelast uiteraard), heeft ze zelf besloten om de 5km alsnog te gaan lopen en heeft ze die behaald in een tijd van 33:34!!! Er zit nu ook weer schot in het afvallen dus ze gaat nog alles op alles zetten om er het beste van te maken! Maar het belangrijkste vind ik dat ze op het eind kan zeggen dat ze er alles aan heeft gedaan en dat ze daar ook trots op mag zijn!

Al onze deelnemers krijgen in deze bizarre tijden de mogelijkheid om te blijven trainen tijdens live te streamen Online Training Sessies. Elke dag van de week zijn er verschillende tijdsblokken met verschillende levels, voor ongeoefende naar geoefende tot gevorderde sporters met verschillende mastertrainers, waarin deelnemers op elk gewenst moment kunnen instappen (34 live online trainingen per week).

Michael Blom
Enforce Mastertrainer
michael@enfore.nl

Martine wordt begeleid door Enforce Breda-Ulvenhout, je kunt Martine ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Martine 11
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!