Afvalracer Marieke: De laatste blog

Dit was het dan, de afvalrace!

Ja, het programma is afgelopen maar ik ben nog niet klaar. Dit is voor mij niet het eindstation maar een tussenstation.

Ik heb uitgerekend vandaag de -10 kilo gehaald. Super blij hiermee, mijn nieuwe doel voor de komende 6 maanden is nog 10 kilo eraf. Helaas eindigde de afvalrace iets anders dan we allemaal hadden gedacht. De finaledag op 03-04 gaat niet plaatsvinden.
Sporten doe ik nu iets minder, probeer dit op te vangen door meer te wandelen en de fiets te pakken.

Rollercoaster
Het laatste half jaar zat ik echt in een rollercoaster, de afvalrace ging bij mij met veel ups en downs. Ik ben mezelf meerdere malen tegen gekomen. Ik denk dat het voor mij niet de juiste periode geweest is om dit zware traject te starten. Ik heb er voor mijn eigen gevoel wel alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het zou slagen voor mij. Met als resultaat dat ik het laatste half jaar toch 10 kilo ben afgevallen.

En hoe nu verder?
Ik blijf natuurlijk goed op mijn voeding letten en zodra de sportscholen weer open zijn ga ik dan ook weer 2/3 keer per week sporten en wil 1 keer per week gaan boksen. Ik plak er voor mezelf nog 6 maanden aan vast voor de volgende 10 kilo. Daarna ga ik ervoor zorgen dat ik op gewicht blijf, dat gaat waarschijnlijk de grootste uitdaging worden. Zolang ik blijf doen wat nodig is dan gaat mij dat lukken!

Ik wil alle andere deelnemers binnen de afvalrace nog enorm veel succes wensen in de toekomt en iedereen mag trots op zichzelf zijn!

Liefs Marieke

Marieke wordt begeleid door Enforce Oosterhout, je kunt Marieke ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Marieke 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!