Afvalracer Judith: De finale zonder einde

En toen waren de 180 dagen ineens voorbij….
180 dagen geleden begon mijn avontuur van de afvalrace. Een avontuur dat me heeft veranderd, letterlijk en figuurlijk.

Een avontuur waarin ik anders ben gaan eten, gezonder, gevarieerder en bewuster. Waarin sporten een onderdeel van mijn leven geworden is. En dan niet bloedfanatiek en over mijn grenzen heen gaan, maar bewegen en opbouwen wat mijn rug aankan. Mijn oorspronkelijke doel van -20 kilo heb ik niet gehaald en weet je, dat maakt echt helemaal niks uit! -16 kilo is namelijk fantastisch en zo voelt het ook. Ik voel me gezonder, fitter en blijer en dat was het hele idee toen ik me hiervoor opgaf.

Het is jammer dat we dit avontuur niet af kunnen sluiten met alle deelnemende dames. Ik had graag iedereen live bewonderd, maar dat halen we later wel in. Ik ben trots op mezelf en trots op alle anderen, dit is mijn het einde van ons avontuur, maar pas het begin van de rest van ons leven!

Blijf gezond allemaal en lief voor elkaar,
Judith

Judith wordt begeleid door Enforce Run Sittard, je kunt Judith ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Judith 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!