Afvalracer Marieke: Ik krijg vanaf morgen een nieuw eetschema

Focuspunten
Mijn focus punten in fase 3 van De Afvalrace is vooral doen wat nodig is. Gezond eten, voldoende bewegen en veel sporten. Zodat ik aan het eind van De Afvalrace trots mag zijn op mezelf. En dan kan zeggen dat ik er alles aan heb gedaan.

Tegenslagen
Helaas werkt mijn lijf niet echt mee, ik sport inmiddels 4 tot 5 keer per week intensief en helaas gaan de kilo’s er maar niet af. Het eten gaat ook goed, althans dat denk ik… ik ga niet over het aantal calorieën wat ik mag op een dag. Helaas gaat er ergens toch iets niet goed anders zouden de kilo’s er wel af gaan. Ik krijg vanaf morgen een nieuw eetschema en ga dat volgen, ik hoop echt dat dat wel gaat werken aangezien het afvallen voor 70% ligt aan voeding en 30% zit in sporten.

De laatste loodjes
Ik zie op tegen de finale van De Afvalrace. Ondanks dat ik en mensen om mij heen wel uiterlijk het verschil zien dat ik centimeters kwijt ben en een paar kilo’s, vind ik zelf dat ik niet genoeg ben afgevallen. Erg frustrerend allemaal, wordt er zo niet makkelijker op. Ik heb nog 6 weken te tijd om te knallen en dat ga ik ook doen. Hoe erg ik ook baal hoe de laatste periode verlopen is, bij de pakken neer gaan zitten gaat ook niet werken dus ik ga er voor!

Over 2 weken komt er weer een nieuwe blog waarin vrienden/familie een stukje over mij gaan schrijven 🙂

Liefs Marieke

Marieke wordt begeleid door Enforce Oosterhout, je kunt Marieke ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Marieke 9
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!