Afvalracer Judith: De laatste ronde

De laatste fase van deze afvalrace is alweer aangebroken. Jeetje de tijd gaat echt heel snel!
Nog maar anderhalve maand en dan gaan we samen vieren dat we 180 dagen flink met onszelf aan de slag zijn geweest.

Natuurlijk zijn er nu ook doelen… natuurlijk wil ik dolgraag nog minimaal 3 kilo afvallen voor 3 april. Een beetje bijgesteld van het orginele doel. Ik ga die 20 kilo afvallen uiteindelijk halen, maar voor 3 april lijkt wat optimistisch. En dat is ok!

Een van mijn andere doelen is de 5km kunnen rennen. Die 4Km zit er prima in! Al wil mijn lichaam soms gewoon niet. En dat is niet fijn. Je wil toch vooruitgang merken en als je vooruitgang merkt, maar het doet letterlijk veel pijn, dan baal ik soms wel even. 29 maart staat de Zandvoort run gepland. 4Km over het circuit waar een paar weken later Max Verstappen ook zijn rondjes gaat rijden. Super cool toch! Mijn doel is een mooie tijd en zeer zeker genieten!

Dan is er nog een korte termijn doelstelling: de carnaval overleven… en als echte Limburgse doe ik dat door lekker op vakantie te gaan
Laten we dat doel dus maar veranderen in genieten, lekker wandelen, zwemmen en mijn rondje rennen door het bos. Geen verkeerd vooruitzicht toch?!

Uiteraard vanochtend wel nog even carnaval gevierd bij de kindjes op school. En zoals jullie op de foto kunnen zien…. hoe ouder, hoe gekker

Alaaf! Judith

Judith wordt begeleid door Enforce Run Sittard, je kunt Judith ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Judith 9
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!