Afvalracer Marieke: Dat betekent dat ik 16.2 cm kwijt ben

Resultaten fase 2
Over het algemeen ben ik niet zo blij met hoe de laatste weken zijn verlopen. Ik deed zo hard mijn best maar het resultaat op de weegschaal blijft uit. Ik sta al weken stil en dit demotiveerd mij enorm. Ik merk dat ik hierdoor op het moment minder hard mijn best doe en ik zit niet lekker in mijn vel. Alles kost me zoveel energie en krijg er voor mijn gevoel niets voor terug.

Klein lichtpuntje
De kilo’s gaan helaas niet zo snel, ik ben nu 8.7 kilo afgevallen sinds de start van De Afvalrace. In het begin van De Afvalrace heb ik mijn buikomvang gemeten dat was toen 110.2 cm, vandaag is deze voor de 2e keer gemeten en nu 94 cm.. dat betekent dat ik 16.2 cm kwijt ben, hier ben ik echt super blij mee.

Nog steeds ups en downs
Zoals ik in mijn vorige blog schreef waren bij mij de laatste weken verlopen met veel ups en downs. Hier is nog niet veel in veranderd.

Hoe dichter ik bij de finale van De Afvalrace kom hoe meer ik me besef dat ik mijn doel niet ga halen en waarschijnlijk ook niet mijn bijgestelde doel. Ik heb een aantal gesprekken gehad met mijn trainer Michael en ik pak vanaf nu de draad weer op en ga doen wat nodig is en wat kan, zodat ik aan het eind wel kan zeggen dat ik er alles aan heb gedaan.

Betere versie van mezelf
Als ik kijk naar wat ik voor De Afvalrace al heb bereikt mag ik toch best wel een beetje trots zijn op mezelf. Ik ben in de afgelopen 3,5 jaar toch ruim 23 kilo afgevallen en ben ook een stuk minder onzeker en durf meer voor mezelf op te komen.

Tot over 2 weken weer!
Liefs Marieke

Marieke wordt begeleid door Enforce Oosterhout, je kunt Marieke ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Marieke 8
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!