Afvalracer Lisa: “Nieuw jaar, nieuwe kansen”

Het nieuwe jaar is net een week oud, en ik ben gelijk maar weer streng begonnen.

Geen gesnoep of lekkere hapjes meer. Gewoon een gezond ontbijt van kwark, bosbessen, frambozen en een handje amandelen. En ik moet zeggen; het bevalt me toch weer prima!

Dit jaar ga ik gebruiken om nog meer kilo’s kwijt te raken, nog fitter te worden, en nog gezonder te leven. De omschakeling heb ik al eerder gemaakt, en nu ga ik voor het blijvende resultaat.

Het zal vast niet altijd goed gaan, maar als ik 80% vol hou, ben ik al heel goed bezig. Ik wil als De Afvalrace ten einde is, zo ver zijn dat dit een nieuwe levensstijl is geworden. En ik denk dat ik aardig op weg ben!

Op zaterdag 19 januari wordt er door Enforce en Decathlon speciaal voor jullie een gratis Afvalrace Friends & Family Bootcamp georganiseerd. Om jullie een kijkje te laten nemen in het sportieve leventje van mijzelf en de andere Afvalrace kandidaten zou het onwijs tof zijn als je samen met ons met deze gratis Bootcamp meedoet. Het is een leuke ochtend en iedereen (vanaf 5 jaar) kan er aan mee doen!

Durf jij de uitdaging aan om samen met de Afvalrace kandidaten zaterdag 19 januari van 10.00-12.00 uur te sporten? Schrijf je dan nu in via deze link: Afvalrace Family & Friends Bootcamp!

Ik wens iedereen die meedoet met De Afvalrace, een mooi, gezond en fit jaar toe, en mijn coach Danielle de Jong wil ik bedanken voor vorig jaar en voor dit jaar wens ik haar een heel mooi en gezond jaar als coach en als tante.

Tot volgende week
Groetjes, Lisa

Lisa wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 13
Meedoen aan De Afvalrace 2018-2019? Schrijf je nu GRATIS in!