Afvalracer Ernesto: “Onwijs tof als je samen met ons met deze gratis Bootcamp meedoet”

Deze week vertel ik iets over hoe oud & nieuw is verlopen en deel ik een wens voor 2019.

Oudejaarsdag heb ik beschouwd als mijn cheatdag van 2018, ik heb 900 kcal meer gegeten dan vooraf afgesproken. Wat heb ik dan extra gegeten? Twee oliebollen gegeten + een extra keer avondeten en de app sloeg op tilt.

Hoezo twee keer avondeten vraag je misschien af? Ik had al thuis gegeten en vernam later dat wij bij mijn schoonfamilie waren uitgenodigd, ik dacht #SayNoMoreFam! Verder getoast met kinderchampagne op het nieuwe jaar, vuurwerk afgestoken en het zat er weer op. Het fijne aan een kort oudjaarsnacht en geen alcohol is, dat ik de volgende dag fit opstond en 2 uur effectief bezig was in de sportschool.

Doelstelling voor 2019 is 24 KG eraf, ik ga er keihard voor werken om dit te behalen!

Mijn wens voor 2019 is dat ik een gezond en gelukkig jaar ga ervaren. Hopende dat mijn gezin meer profijt zal hebben van het feit dat ik steeds fitter aan het worden ben.

Op zaterdag 19 januari wordt er door Enforce en Decathlon speciaal voor jullie een gratis Afvalrace Friends & Family Bootcamp georganiseerd. Om jullie een kijkje te laten nemen in het sportieve leventje van mijzelf en de andere Afvalrace kandidaten zou het onwijs tof zijn als je samen met ons met deze gratis Bootcamp meedoet. Het is een leuke ochtend en iedereen (vanaf 5 jaar) kan er aan mee doen!

Durf jij de uitdaging aan om samen met de Afvalrace kandidaten zaterdag 19 januari van 10.00-12.00 uur te sporten? Schrijf je dan nu in via deze link: Afvalrace Family & Friends Bootcamp!

Tot volgende week!
Ernesto

Ernesto wordt begeleid door Enforce Rotterdam en is bij ons te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 13
Meedoen aan De Afvalrace 2018-2019? Schrijf je nu GRATIS in!