Afvalracer Lisa: “Het is een prachtige tijd geweest”

Hi allemaal,

Zoals jullie weten staat de afsluiting voor de deur! Dat betekend dat mijn sporttijd bij Enforce erop zit.. dus ik moet voor mijzelf gaan zorgen! Ik heb besloten om thuis oefeningen te gaan doen en na mijn vakantie in Florida terug te gaan naar een sportschool omdat ik deze lifestyle wel wil vasthouden. Makkelijker gezegd dan gedaan.. maar ook dit moet mij gaan lukken! Daar ben ik zeker van..

Voor de afsluiting mochten wij kleren uitzoeken bij Biranda boutique in de Herenstraat in Rijswijk. Leuke dingen, maar helaas ben ik niet geslaagd.. Maar niet getreurd ik heb zelf leuke kleding gekocht.

Het zal gek zijn, geen blog meer, geen Danielle meer, ik moet het vanaf nu alleen doen.
Het is een prachtige tijd geweest, en ik wil iedereen bedanken die mij de afgelopen zes maanden heeft geholpen met wat ik nu bereikt heb!

Tot volgende week!
Groetjes, Lisa

Lisa wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 25
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!