Afvalracer Ernesto: “Fase 4 Healthy Eating & Getting in shape”

Hoe zie ik de afsluiting en de toekomst, ik zie de afsluiting met veel plezier tegemoet om een aantal redenen;

Ik heb het vooraf gestelde doel ruimschoots behaald het was 40 kg en de teller staat op 41 kg eraf.

Waar ik voorheen moeite had om eten te laten staan wat niet passend is in een gezonde leefstijl, kan ik nu concluderen dat er geen dag voorbij is gegaan dat ik niet bewust bezig ben geweest met mijn voeding. Wat maakt dat ik dit resultaat heb neergezet.

Fase 3 is voorbij gevlogen wat voor mij in het teken staat van mijn comeback en blessurevrij sporten!

Hoe zie ik de toekomst?

Afgelopen week is er een nieuw trainingsschema geladen welke gepaard gaat met fase 4!
Ik wil nog 10 kg afvallen en zoveel mogelijk mijn voeding aanpassen en mijn lichaam in shape trainen.

Ik ben hoe dan ook trots op de opgedane ervaring bij een mooi programma de Afvalrace en lid te zijn van Enforce Rotterdam.

Het einde nadert….05 april is de FINALEDAG!!

Ik wil nog 3 kg afvallen dus we gaan door met knallen!!

Dat betekent het officiële einde van De Afvalrace, maar niet het einde voor mij we gaan verder in fase 4 Healthy Eating & Getting in shape!

Voor sommigen misschien een opluchting voor anderen misschien een schrik om los te laten. Maar wat vast staat is dat we op vrijdag 5 april de behaalde resultaten gaan vieren! Samen met vrienden, familie en volgers. Er is een event aangemaakt waar iedereen zich op in kan schrijven. De feestavond start om 19.45 uur. Aanmelden kan via deze link: FEESTAVOND

Ik zou het tof vinden als de investering die Enforce in ons heeft gestopt qua tijd, energie en kosten wordt beloond met een hoge opkomst!

Let’s go en een fijne week toegewenst.
Groetjes, Ernesto

Ernesto wordt begeleid door Enforce Rotterdam en is bij ons te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 25
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!