Afvalracer Kaylee: “Van dat onzeker kleine meisje omgetoverd in een zelfverzekerde jonge vrouw”

Dat was het dan, afgelopen vrijdag 5 april was dan eindelijk die o zo spannende finaledag. Zenuwen omdat ik niet wist wat er ging gebeuren, maar eigenlijk had ik stiekem heel veel zin om dat podium op te gaan. Voor dat moment was ik namelijk absoluut niet zenuwachtig. Ik heb namelijk 180 dagen mijn uiterste best gedaan om een resultaat te behalen waar ik alleen maar trots op kan zijn.

Ik weet het nog goed als een klein onzeker meisje kwam ik de eerste keer binnen bij Remco. De eerste weer een gesprek over mijn onzekerheden en mijn eerste training. Pfoe wat was die eerste training lastig en dat eerste gesprek ook lekker oncomfortabel. De training hield ik amper vol, ik was buiten adem, maar wilde dit niet laten merken waardoor ik uiteindelijk een aantal sterretjes tevoorschijn zag komen. Ik heb toen wel geleerd dat ik gewoon moet zeggen wat er aan de hand is en niet bang moet zijn voor reacties.

Ik heb tijdens deze 180 dagen zoveel geleerd over mezelf. Ik ben te weten gekomen dat er wel een sportmentaliteit in mij zit en dat ik veel meer kan dan ik zelf denk. Ik ben dan ook echt van dat onzeker kleine meisje omgetoverd in een zelfverzekerde jonge vrouw die weet wat ze wil en achter haar doelen aan gaat. Dankzij alle hulp van Remco en de mensen om mij heen heb ik dit kunnen bereiken. Alle complimenten en lovende worden die ik heb gekregen tijdens mijn Afvalrace traject hebben mij alleen maar meer motivatie gegeven om door te zetten. Natuurlijk heb ik dit allemaal voor mezelf gedaan, ik ben door dit traject dan ook een gelukkiger mens geworden en voor mij misschien wel het aller belangrijkste, ik durf mezelf weer in de spiegel aan te kijken en tegen mezelf te zeggen dat ik er mag zijn.

Dit traject geeft je dan ook zoveel meer energie en het veranderd echt je leven, als je er zelf maar voor gaat en doelen stelt en deze ook nastreeft. Niet omdat je dat van iemand moet, maar omdat je dat zelf wil.

De Afvalrace is echt een bijzonder traject, we hebben veel mooie cadeaus gekregen zoals een sport bh en normale bh bij Naron, een doos vol lekkers van de Smaakspecialist, een kookworkshop in Breda en wat dacht je van die geweldige finaledag. Waarbij de dag in het teken stond van alle Afvalrace kandidaten, waarbij iedereen in het zonnetje werd gezet.

Ik wil dan ook iedereen bedanken die mij tijdens deze race gesteund hebben en ik wil jullie allemaal 1 tip geven. Geloof in jezelf, start nu met je doelen, streef ernaar om ze te behalen en wanneer je een keer valt is dat niet erg, sta gewoon meteen weer op en doe het dan nog beter dan je daarvoor al deed. Want alle prestaties die jij behaalt zijn trots op te zijn, hoe klein of groot dat ze ook zijn!

Veel liefs, Kaylee

Blog 26
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!