Afvalracer Kaylee: “De laatste loodjes van De Afvalrace”

Fase 3 is aangebroken dat betekent vanaf nu focussen op de laatste loodjes van De Afvalrace. Is het dan voorbij na fase 3? Nee natuurlijk niet, mijn grootste doel is om een betere versie van mezelf te worden en te blijven. Niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst.

Wat waren mijn valkuilen de afgelopen weken/maanden?
De afgelopen weken/maanden heb ik geleerd om door te zetten ondanks dat dit niet altijd even makkelijk was. Vooral het gezond en bewust eten werd op den duur steeds moeilijker. Ze zeggen dat wanneer je iets voor een langere tijd doet het juist makkelijk wordt. Voor mijn gevoel is dit dus juist andersom. De laatste kilo’s gaan langzaam en ik kan verleidingen moeilijker weerstaan. In het begin had ik hier totaal geen last van, maar soms heb je van die momenten dat je gewoon even zin hebt in iets zoets of iets zouts. Dat moet ook kunnen op zijn tijd natuurlijk, maar dan wel met mate. Dat was de afgelopen tijd wat moeilijker.

Waar ga ik me op focussen?
Ik wil in deze laatste fase de laatste kilo’s afvallen die ik er zelf nog graag vanaf wil. Hoe ga ik dit doen? Ik ga me nog meer focussen op bewust eten, maar ik ga ook meer sporten en wil nog meer kracht opbouwen. Ik merk al wel tijdens de trainingen dat ik een stuk meer kracht heb. Dit wil ik dan ook nog meer gaan ontwikkelen. Mijn focuspunten op een rijtje:

– Meer focus op sporten
– Focus op bewust eten
– Kracht ontwikkelen
– Laatste kilo’s afvallen

Natuurlijk waren dit de afgelopen weken ook gewoon punten waar ik me op focuste, maar als ik zelf terug kijk heb ik dit misschien niet altijd even goed gedaan. Het liep allemaal zoals het liep en verder hield ik me er niet zo mee bezig. Tot nu, nu het einde in zicht komt en ik echt nog even goed wil focussen op wat ik wil bereiken.

Tot volgende week!
Groetjes, Kaylee

Kaylee wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 18
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!