Afvalracer Jacqueline: “Mijn focuspunten voor fase 3”

Daar moest ik even voor gaan zitten.

Mijn eerste gedachte was natuurlijk, nog meer kilo’s kwijt!

Maar toen ik nog even verder ging nadenken dacht ik, nee, ik wil mijn lichaam nog sterker maken, zodat als ik door blijf sporten zo min mogelijk blessures krijg en daardoor geen terugval.

Ik merk nu al dat ik zoooo veel sterker ben geworden. Toen ik startte met sporten kon ik mijn handen niet eens op de grond krijgen en nu leg ik met gemak heel mijn hand op de grond. Ik begon met kleine gewichten en nu steeds zwaardere. Van de week zijn we met weer een zwaarder programma begonnen. De eerste 2x had ik mij toch weer een spierpijn. Hier wil ik mij ook nog verder in ontwikkelen, zodat ik en mijn lichaam steeds sterker worden. Dit is natuurlijk ook beter voor mijn gezondheid.

Laatst was ik bij de orthopeed en die keer ervoor spraken we over opereren aan mijn knie en de opties. Nu was hij zo tevreden dat dat plan misschien nog voor langere tijd even in de koelkast staat geparkeerd. Met mijn eten heb ik eigenlijk geen focus punten, dat heb ik goed op de rit, soms in het weekend geef ik wel eens wat toe, maar dat moet kunnen.

Ik ben nu al heel trots op mijzelf, maar aan het einde van De Afvalrace hoop ik dat ik met trots kan zeggen, dit hebben we toch gedaan met zijn allen, de een valt wat meer af dan de ander, maar allemaal zijn we hier voor 100%mee bezig geweest de afgelopen zes maanden.

Tot volgende week!
Groetjes, Jacqueline

Jacqueline wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 18
Meedoen aan De Afvalrace 2018-2019? Schrijf je nu GRATIS in!